Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική εντολή για διερεύνηση του περιστατικού στο οποίο άνδρας καταβρέχει σκύλο

Εντολή να ερευνήσει την υπόθεση του βίντεο, όπου εμφανίζεται άνδρας να καταβρέχει σκύλο, που ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο μπροστά από φαρμακείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έδωσε στην αστυνομία η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αμαλία Μπακαλώνη.

Η εισαγγελέας .......

ενημερώθηκε από την αστυνομία για το βίντεο, στην περιγραφή του οποίου αναφέρεται πως φαρμακοποιός ρίχνει «νερό με χλωρίνη στον σκύλο που κοιμόταν απ' έξω από το κατάστημά του», και έδωσε εντολή διερεύνησης του περιστατικού.

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους».

newsbomb.gr

Το θέα είχε δημιουργήσει σάλο στο Facebook στολίζοντας με πολλά "Γαλλικά" τον φαρμακοποιό που καταγγέλλεται ότι βασάνισε το ζώο όπως θα δείτε και στο Video.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, ένας φαρμακοποιός ρίχνει ένα κουβά με νερό και χλωρίνη σε σκύλο ο οποίος ξαπλώνει έξω από το κατάστημα του συγκεκριμένου κυρίου.

Το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή, συνέβη σε περιοχή της Πολίχνης.

Το παρακάτω βίντεο, έχει ήδη γίνει viral στα social media, προκαλώντας οργή κατά του φαρμακοποιού. Μάλιστα, κυκλοφορεί και μια εικόνα με τα στοιχεία του, στην οποία ζητείται από τους πολίτες να πάψουν να επισκέπτονται το φαρμακείο του εν λόγω άνδρα.
Στο ίδιο Video φαίνεται ότι και η υζυγ΄λος του εν λόγω φαρμακοποιού ρίχνει ένα ποτήρι νερό στο σκυλί για να φύγει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.