Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια και μετά αυνανιζόταν στους θάμνους

Επ' αυτοφώρω σύλληψη σε πλαζ της Αρτέμιδας ενός 37χρονου επιδειξία παιδόφιλου, ο οποίος αυνανιζόταν σε κοινή θέα κοιτώντας τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει σε ανυποψίαστα ανήλικα κοριτσάκια και έφηβες κοπέλες που έκαναν το μπάνιο τους.
Το σοβαρό περιστατικό,.....

που για άλλη μια φορά αναδεικνύει το γεγονός ότι οι παραλίες έχουν μετατραπεί σε “παιδική χαρά” για παιδόφιλους και επιδειξίες, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ δεκάδες γονείς με τα παιδιά τους είχαν πάει σε πλαζ της Αρτέμιδας για ένα μπάνιο.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 37χρονος ιδιωτικός υπάλληλος περιφερόταν στην παραλία με το κινητό του τηλέφωνο ανά χείρας, χωρίς βέβαια να προκαλεί υποψίες στους λουόμενους και κυρίως στους γονείς.

Μάλιστα κάποιοι από τους λουόμενους παρατήρησαν ότι ο 37χρονος τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του χωρίς όμως το μυαλό τους να πάει στο κακό, καθώς φαινόταν ότι τις τραβούσε για τον ίδιο, ίσως για να τις “ανεβάσει” στο Facebook.

Όμως η κατάσταση ξεκαθάρισε πολύ γρήγορα, καθώς ο 37χρονος αφού τράβηξε τις φωτογραφίες που ήθελε, απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από την παραλία, και άρχισε να αυνανίζεται πίσω από έναν θάμνο, κοιτώντας παράλληλα το υλικό που είχε στο κινητό του τηλέφωνο!

Γονείς που βρίσκονταν στην παραλία κατάλαβαν τι συνέβαινε πίσω από το θάμνο, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που έπαιζαν τα παιδιά τους και αμέσως ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Μέσα σε λίγα λεπτά στην πλαζ της Αρτέμιδας έφθασε μια ομάδα μοτοσικλετιστών τις ΔΙΑΣ, και εντόπισαν τον 37χρονο επιδειξία να αυνανίζεται, σε κοινή θέα!

Αμέσως τον ακινητοποίησαν, του σήκωσαν το παντελόνι και του πέρασαν χειροπέδες, αναγκάζοντας τον να καθίσει μέχρι να φθάσει περιπολικό, ώστε να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πράγματι, ο 37χρονος που κατά το παρελθόν εργαζόταν σε παραλιακά καταστήματα τις περιοχής, μεταφέρθηκε στο Α/Τ Αρτέμιδας, όπου οι αστυνομικοί ερευνώντας το κινητό του τηλέφωνο, εντόπισαν το υλικό που είχε τραβήξει και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

Στο μεταξύ χθες το απόγευμα σε παραλία του Μαραθώνα συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί, οι οποίοι τραβούσαν φωτογραφίες ανήλικα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία. Οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα όπου οι γονείς ζήτησαν να σβηστούν οι φωτογραφίες των παιδιών τους και δήλωσαν πως δεν επιθυμούν τη δίωξη των δυο αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.