Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Καλαμάτα: Σάββατο 29 Αυγούστου η 3η Λευκή Νύχτα και μαζί η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος.

Διπλό θα είναι το καλό για την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Σάββατο 29 Αυγούστου καθώς είναι προγραμματισμένη να γίνει η καθιερωμένη πλέον 3η Λευκή νύχτα η οποία γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κι όλας διοργάνωση της.
Χιλιάδες κόσμου -όπως και στις προηγούμενες λευκές νύχτες- αναμένεται να κατακλύσουν την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να κάνουν την βόλτα τους, να κάνουν τα ψώνια τους από τα ......

καταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουν ειδικά για αυτή την νύχτα μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Ειδικά φέτος, μαζί με την Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας συμπίπτει και η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος όπου οι χιλιάδες επισκέπτες της Καλαμάτας εκτός από τα ώνια τους στα καταστήματα εκατοντάδσες καταστήματα της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν την πιο φωτεινή πανσέληνο του έτους κάτω από τον Μεσσηνιακό Ουρανό.
Την ειδική αυτή νύχτα θα υπάρχουν σε όλη την πόλη πάρα πολλά events και Street parties για φούλ διασκέδαση.
Συμμετοχή στην διοργάνωση της Λευκής Νύχτας έχει και ο Δήμος Καλαμάτας όπου με την οικονομική του συμμετοχή της τλαξης των 5.000 ευρώ θα καλυφθεί μέρος των εξόδων διοργάνωσης.

Πρόκειται για μια ολονύκτια γιορτή του εμπορίου, με πολύ προσιτές τιμές στα καταστήματα, που θα πλαισιωθεί από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Η 3η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων προηγούμενων εκδηλώσεων, που απέφεραν χιλάδες κόσμου στην Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα αλλά και μεγάλα οφέλη στον επιχειρηματικό κόσμο και θα τη διοργανώσει ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και άλλους φορείς.

Δείτε εδώ τους αρχαιολογικούς χόρους που θα είναι ανοικτοί για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.