Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε Αλιφέρη

Την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη - Καραθανάση επισκέφθηκε στο γραφείο της, χθες Κυριακή 30-8-2015, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό κ. Λαμπρόπουλο, τον πρώην βουλευτή κ Σαμπαζιώτη, τον πολιτευτή κ. Χρυσομάλλη και την περιφερειακή σύμβουλο κ. Μπούζα Αντωνία.

Η συνάντηση ......

πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.
Η Αντιπεριφερειάρχης, στο διάλογο που είχε με τον κ. Μητσοτάκη, αναφέρθηκε και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν:

1. Στην ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα και την ανάγκη ανάπτυξης εθνικής στρατηγικής για τα αγροτικά μας προιόντα και ιδιαίτερα για το λάδι.
Επίσης αναφέρθηκε στην επερχόμενη αυξημένη φορολόγηση των αγροτών τονίζοντας τις δυσκολίες που θα επιφέρει στην οικονομική κατάσταση των ασθενέστερων αγροτών της περιοχής μας, που αποτελούν και την συντριπτική πλεοψηφία, σε συνδιασμό δε με την αύξηση των εισφορών δημιουργείται ανυπέρβλητο εμπόδιο για την επιβίωσή τους.

2. Στην ανάγκη ανάτυξης του τουρισμού στο νομό μας, που βασικά εξαρτάται από την βελτίωση και επέκταση των υποδομών του αεροδρομίου και την γρήγορη ολοκλήρωση των οδικών αξόνων Ολυμπίας οδού και του άξονα Καλαμάτας –Ριζόμυλος-Πύλος.

3. Στις δράσεις της περιφέρειας όπου ο κ. Μητσοτάκης αντέδρασε θετικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.