Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Toν... κυνηγούν γιατί προσφέρει τον τόπο του - Μετά από χρόνια άλλαξε όψη το Λιμενάρι, αλλά... [ VIDEO ]

Το ότι κανείς δεν μπορεί να… αγιάσει στον τόπο του είναι γνωστό. Το να πας να προσφέρεις ορισμένες φορές χωρίς καμία ιδιοτέλεια απλά και μόνο για να γίνουν τα βασικά που δεν έχουν ποτέ γίνει θεωρείται μέχρι και… αμάρτημα.
Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν.....

ορισμένοι την δυνατότητα επιτέλους να γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις σε περιοχές που ήταν… παρατημένες και που οι θεωρητικά αρμόδιοι τόσα χρόνια ήταν αναρμόδιοι.

Η περίπτωση του επιχειρηματία Γιώργου Λεβεντάκη λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο η τυπολατρία και η γραφειοκρατία ξεπερνά την λογική της ανιδιοτελούς συνεισφοράς. Ο ίδιος έτρεξε προς την κατεύθυνση στο να γίνουν κάποια αυτονόητα βασικά πράγματα στην περιοχή του Λιμεναρίου και ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου προχώρησε με δικά του έξοδα σε κάποιες παρεμβάσεις σε ορισμένα σημεία που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια (δεντροφυτεύσεις, να βελτιωθεί η πρόσβαση και να μπαλωθούν λακκούβες, να μπουν φώτα) .

Και σήμερα έρχεται αντιμέτωπος με την… αντιπάθεια ορισμένων υπηρεσιών και με τις δήθεν νομιμοφανείς πρακτικές ορισμένων ευαίσθητων υπηρεσιών , κατηγορούμενος πως θέλησε να επενδύσει και να προσφέρει στον τόπο του.

Πάντως, οι ίδιοι επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες σημειώνουν πως η εικόνα έχει αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο και θα πρέπει να σταματήσει αυτό το… κυνηγητό ανθρώπων που επενδύουν και συνεισφέρουν ότι μπορούν για τον τόπο τους.








BEST TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.