Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

44ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου φιλοξενούν στο Δήμο μας το 44ο Διεθνές Ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων, το οποίο διοργανώνεται από την ΦΙΛΠΑ στη Δυτική .......

Πελοπόννησο, από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015, με εκκίνηση από το Καλό Νερό στις 09.30 το πρωί, θα διανύσουν ειδικές διαδρομές προς Αγία Θεοδώρα Αρκαδίας και Αρχαία Μεσσήνη.

Το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015, με εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας, στις 09.30 το πρωί σαράντα έξι ιστορικά αυτοκίνητα από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Κύπρο θα διανύσουν ειδικές διαδρομές με κατεύθυνση προς Μεθώνη και Πύλο.

Η Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα τους υποδεχθεί στην Κεντρική Πλατεία στις 10.30 το πρωί & η Δ.Ε. Φιλιατρών θα τους φιλοξενήσει στην Κεντρική της Πλατεία στις 5.50 το απόγευμα.

Ο επίσημος τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας στις 6.00 το απόγευμα.

Οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου μας καθώς και φίλοι του παλαιού αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, ενώ οι κάτοχοι παλαιών ιστορικών μοντέλων μπορούν να προσέλθουν με τα αυτοκίνητά τους, εκτός αγώνα, να γνωρίσουν τους ΦΙΛους του Παλαιού Αυτοκινήτου από κοντά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.