Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ραχήλ Μακρή: Αυτή η βουλή είναι ένας οίκος ανοχής!!!!

Με μια δήλωση που μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει, η Ραχήλ Μακρή ξεπέρασε κάθε όριο χαρακτηρίζοντας από ραδιοφώνου την ελληνική Βουλή «οίκο ανοχής».

Μιλώντας χθες στο βράδυ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 χαρακτήρισε με ανοίκειες εκφράσεις την παρούσα Βουλή αναφέροντας ότι ......

είναι οίκος ανοχής! Συμπλήρωσε με έμφαση ωστόσο ότι «με την διαφορά ότι οι εργαζόμενες στους οίκους αυτούς έχουν μεγαλύτερη αξία και μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από αυτό το Κοινοβούλιο που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε».

Στον ίδιο έντονο τόνο και με καταγγελτικό ύφος η Ραχήλ Μακρή συνέχισε περνώντας σε σοβαρές καταγγελίες για την κυβέρνηση Τσίπρα. Η κ. Μακρή πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει 100 εκατομμύρια στο Μέγαρο Μουσικής και τον Ψυχάρη και δεν δίνει λεφτά για να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία, τονίζοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ το έπαιζαν απλοί και τώρα χρησιμοποιούν θωρακισμένες μερσεντές όπως ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο πόλεμος φαίνεται που ανοίγει μεταξύ των βουλευτών που αποσχίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ για να ενταχθούν στην ΛΑΕ, θα έχει συνέχεια καθώς πρώην βουλευτές όπως η Ραχήλ Μακρή αποφασίζουν να περάσουν σε αποκαλύψεις. Μάλιστα, η πρώην βουλευτίνα, που έμεινε εκτός βουλής ως υποψήφια του ΛΑΕ, δηλώνει αγανακτισμένη με τα όσα «είδε» να συμβαίνουν στο κυβερνών κόμμα και υπογραμμίζει πως τώρα «νιώθει ελεύθερη».

Κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τρία χρόνια μαύρισε η ψυχή μου τώρα νιώθω ελεύθερη , είναι άθλιοι κακοί κοιτούν μόνο τον εαυτό τους με ψέμα και υποκρισία αρπάζουν την ψήφο του κόσμου» , είπε χαρακτηριστικά , ενώ δήλωσε ότι αν ποτέ γύριζε στην Βουλή δεν θα άλλαζε τίποτα απ’ όσα έπραξε.

iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο των ΑΝ ΕΛΛ. για την βουλευτίνα του
Να την χαίρεστε κ. Καμμένε. Να ην βάλετε και υπαρχηγό στο κόμμα σας.
Τέτοιο παραμορφωμένο άτομο, αξίζει και παραπάνω απ ότι είναι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.