Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Το Eurobasket ξεκινά ζωντανά και αποκλειστικά και σε εικόνα Υψηλής Ευκρίνειας (HD) στον OTE TV! [ VIDEO ]

Ήρθε η ώρα να ζήσεις τη μαγεία των μεγαλύτερων ομάδων μπάσκετ της Ευρώπης σε ΗD!

Από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT θα προσφέρουν πλούσια τηλεοπτική κάλυψη, με ζωντανές μεταδόσεις σε υψηλή ευκρίνεια, αγώνες σε αποκλειστικότητα και καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές!

Εδώ θα δεις αποκλειστικά .......

57 αγώνες της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης, μαζί με τις εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας, ενώ οι πιο κρίσιμες αναμετρήσεις ανάμεσα στα φαβορί του φετινού Eurobasket θα προβληθούν σε αποκλειστικότητα από τα κανάλια OTE SPORT 4HD, OTE SPORT 5HD, OTE SPORT 6HD & OTE SPORT 8HD.

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο της αγώνα την ΠΓΔΜ (Σάββατο 5/9, 19.00), ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες απέναντι σε Κροατία (Κυριακή 6/9, 22.00), Γεωργία (Τρίτη 8/9, 19.00), Σλοβενία (Τετάρτη 9/9, 16.00) και Ολλανδία (Πέμπτη 10/9, 22.00). Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν ζωντανά στο OTE SPORT 4HD.

Από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου μην χάσετε την ενημερωτική εκπομπή «EUROBASKET 2015» με παρουσιαστή τον Στέφανο Αβραμίδη και καλεσμένο/σχολιαστή τον Μιχάλη Κακιούζη (OTE SPORT 4HD)! Ο Βασίλης Σκουντής, ο Ρήγας Δάρδαλης αλλά και η υπόλοιπη μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV, θα κάνουν την περιγραφή των αγώνων, θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα απευθείας από τα γήπεδα της διοργάνωσης, μαζί με όλα τα νέα, τις εξελίξεις και τα παραλειπόμενα από τους αγώνες!

Ακόμα, μη χάσετε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου (19:00, OTE SPORT 4HD) το μοναδικό ντοκιμαντέρ «Τα καλύτερά μας χρόνια», με υλικό και συνεντεύξεις από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας, καθώς και μία αναδρομή με αφηγήσεις από τους πρωταγωνιστές και τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.