Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

To ηλεκτρονικό πολυκατάστημα e-click.gr σε Λευκωσία και Λονδίνο (Φωτογραφίες)



Με Νέα καταστήματα σε Λευκωσία και Λονδίνο το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα e-click.gr ιδιοκτησίας του Φιλιατρινού επιχειρηματία Θανάση Ψιλόπουλου επεκτείνει τις δραστηριότητες του και εκτός Ελλάδας.

Ηδη αυτήν την εβδομάδα που διανύουμε στην Λευκωσία .....

τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά για να στηθεί το e-click.com.cy και σε διάστημα περίπου 15 ημερών θα είναι έτοιμο για λειτουργία.

Ομως δεν είναι μόνο αυτό το κατάστημα που ετοιμάζεται.
Ταυρόχρονα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Munchester και Liverpool η εταιρία e-click ετοιμάζει τα νεα της καταστήματα.
Το ακόμα καλύτερο είναι πως στο Λονδινο σε εμπορικό η εταιρία θα λέγεται P&K Nortia Ltd (έτσι λέγεται η θεά της τύχης στην Αρχαία Ελλάδα) και θα έχουμε καταστήματα λιανικής χονδρική πώλησης e-click.co.uk και ebay store για πωλησεις σε ολη την Ευρωπη.

Οι νέοι συνεταίροι στο Λονδίνο (έχουν το 50% το άλλο 50% ο ίδιος ο Θανάσης Ψιλόπουλος) αποδέχτηκαν την επιθυμία του στην εταιρία και στα καταστήματα να δουλέψουν Μάνο Έλληνες και Κύπριοι.

Μέχρι το τέλος του 2015 η εταιρία θα επεκταθεί σε Νότια Αρική με ξεκίνημα από το Γιοχάνεσμπουργκ

Το e-click.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα που έχει επίσημη παρουσια σε 4 χώρες αναμεσα τους και η Σόφια (Ε-click.bg Ade)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.