Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Άρσεναλ - Ολυμπιακός στον ΟΤΕ TV [ VIDEO ]


Η πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League παίζει αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια του OTE TV.
Το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού στο Emirates κόντρα στην Άρσεναλ κλέβει την παράσταση και το OTE SPORT 2HD θα μεταφέρει από νωρίς το κλίμα και όλα τα τελευταία νέα πριν τη μεγάλη μάχη στο γήπεδο.

Στις 20.00 στην εκπομπή UEFA Champions League Show ο Τάσος .......

Κολλίντζας και ο Μιχάλης Τσόχος φιλοξενούν τον Σίνισα Γκόγκιτς, έναν από τους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από το Λονδίνο, οι απεσταλμένοι του OTE TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Δημήτρης Σπηλιόπουλος θα δώσουν όλες τις λεπτομέρειες πριν τη σέντρα του αγώνα, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του OTE TV και στον Αντρέα Παλομπαρίνι. Στην εκπομπή, θα υπάρχει ψηφιακή ανάλυση των δύο “μονομάχων” και σύνδεση με τα 8 γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της ημέρας.

Στις 21.45 θα μεταδοθεί αποκλειστικά, ζωντανά και σε εικόνα high definition το ματς Άρσεναλ-Ολυμπιακός σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, θα συνεχιστεί η δράση στο UEFA Champions League Show με ρεπορτάζ από το Λονδίνο, ανάλυση του αγώνα των “ερυθρόλευκων” και όλα τα highlights των αγώνων της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.