Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Φιλιατρά: Παρουσιά του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα γιορτάστηκε το ΟΧΙ του 1940 [ Φωτογραφίες - VIDΕO ]

Τα Video είναι διαθέσιμα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό γιορτάστηκε με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, στα Φιλιατρά η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Η πόλη είχε σημαιοστολιστεί από την δευτέρα -σύμωνα με το πρόγραμμα- και ο κόσμος που παρακολούθησε τον εορτασμό ήταν ......

πραγματικά πολύς παρά την ψύχρα που επικρατούσε.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν, ο Δήμαρχος Τριφυλίσς κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίσς κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης του Δήμου Τριφυλίας, οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Κωτσάκης και Χαράλαμπος Καναλουπίτης και πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στις 10:30 τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων από τον κλήρο της πόλης και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων μαθητές σχολείων των Φιλιατρών και φορείς της πόλης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών κα Σοφία Πανταζοπούλου και αμέσως μετά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων.
Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση ενόποιων του κ. Δημαρχου και των Συμβούλων του ενώ καταχειροκροτήθηκαν τα παιδιά του Ειδικού σχολείου Φιλιατρών και το Επαγγελματικό εργαστήρι Φιλιατρών.

Μετά την παρελαση ευχές για την ημέρα έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καναλουπίτης και Κωτσάκης

Σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε slie show αλλά και Video από τον σημερινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.







Λόγω μεγάλου όγκου του video της παρέλασης, τα τρία Video καθυστέρησαν να ανέβουν στο YouTube
Ζητούμε την κατανόηση σας. Ελπίζουμε το πολύ πλούσιο υλικό μας να σας αποζημιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.