Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Γαργαλιάνοι: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποδηλατικό πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Η ομάδα του Στρατού Ξηράς και ο Αναστάσιος Κουμπέτσος κατέκτησαν τα χρυσά, στο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2015, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στους Γαργαλιάνους.

Στον αγώνα σιρκουί ......

των 50 χλμ., πρώτος στην γενική κατάταξη ήταν ο Αναστάσιος Κουμπέτσος του Στρατού Ξηράς, με χρόνο 1:33:07, δεύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Μαλησιώβας του Πολεμικού Ναυτικού και τρίτος ο Παναγιώτης Χριστόπουλος του Στρατού Ξηράς.

Στη γενική κατάταξη των ομάδων την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Στρατού Ξηράς, την 2η η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος και την 3η θέση η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού.

Την διοργάνωση του Πρωταθλήματος είχε αναλάβει το Πυροσβεστικό Σώμα με την συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και την εποπτεία της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας κ. Ι. Καλακαβούρας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας κ. Αδρακτάς και κ. Χρονόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Α. Ματθιουδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ι. Κατσούλας, ο Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας κ. Ζ. Κανελλόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ε. Ανδρινόπουλος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πλήθος θεατών.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί οι αποστολές παρατάχθηκαν μπροστά από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, όπου παρέλασαν οι ομάδες ενώ πραγματοποιήθηκε η έπαρση σημαίας. Στις 10.30 ο Δήμαρχος Τριφυλίας. κ.Κατσίβελας, έδωσε την εκκίνηση του αγώνα, ο οποίος είχε διάρκεια 1 ώρα και 33 λεπτά, με τον μ.ο. να είναι στα 32 κμ/ώρα. Μετά τον τερματισμό ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών, με τον διευθυντή της ΑΣΕΑΔ Ανθυποπλοίαρχο κ. Σπυρίδων Ανδριόπουλο να αποδίδει τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Τριφυλίας,ευχαριστώντας τον Δήμο για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία. Ο κ. Ανδριόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Αστυνομία γιατί συνέβαλε τα μέγιστα για την διεξαγωγή του αγώνα, το ΕΚΑΒ και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Κατσίβελας, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στους αγώνες, ενώ τόνισε πως η μέρα αυτή έχει χαραχτεί στην ιστορία της πόλης των Γαργαλιάνων.

Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος και πραγματοποιήθηκε η Υποστολή της σημαίας.



Γαργαλιάνοι On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.