Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων υποδέχτηκε την Τετάρτη 30/9/2015 στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων των Φιλιατρών.
Η επίσκεψη έγινε .....

μετά από πρόσκληση του Συλλόγου προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τη φιλαρμονική και να θελήσουν να εγγραφούν στο Σχολείο Μουσικής του Συλλόγου.

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου Παντελάκη Βιβή. Στη συνέχεια ο αρχιμουσικός Τάκης Φωτεινέας μίλησε στα παιδιά για τη φιλαρμονική, τις ομάδες των οργάνων που συμμέχουν και προσπάθησε να τα μυήσει στη γοητεία των ήχων των οργάνων. Τα παιδιά της Φιλαρμονικής έδωσαν μια μικρή συναυλία για τους μαθητές και αρκετά από αυτά έπαιξαν σόλο κομμάτια για να ακουστεί ο ήχος των οργάνων τους ξεχωριστά.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν, χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν τους συμμαθητές και φίλους τους που τους άκουγαν να παίζουν. Στο τέλος της εκδήλωσης οι μαθητές προσκλήθηκαν να πάρουν και να παίξουν και οι ίδιοι όποιο όργανο ήθελαν. Φάνηκε καθαρά η προτίμησή τους στα κρουστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.