Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

(Και) οι σαμαρικοί της Θεσσαλονίκης εγκαταλείπουν τον Τζιτζικώστα

Το πολιτικό ατόπημα του Απόστολου Τζιτζικώστα απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά και την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κρατήσει την Ελλάδα όρθια την περίοδο 2012-2015, απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να στοιχίζει ήδη ακριβά στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ......

ο οποίος δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να αρθρώσει καινοτόμο και σύγχρονο πολιτικό λόγο, με αποτέλεσμα η καμπάνια του να κινείται σε απολιτίκ πλαίσια, και εκ των πραγμάτων να αδυνατεί να προσελκύσει νέες κοινωνικές δυνάμεις και ρεύματα, βλέπει να χάνει εφεδρείες εντός έδρας, δηλαδή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγράφει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, γνωστά στελέχη του σαμαρικού στρατοπέδου στη συμπρωτεύουσα, κινούνται πλέον στην κατεύθυνση στήριξης της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάτι που σε συνδυασμό με τις ρωγμές που προκάλεσαν οι καραμανλικοί στις εφεδρείες του Απόστολου Τζιτζικώστα στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, ενισχύουν τις πιθανότητες εκλογής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον α’ γύρο.

Η έγκυρη στήλη των “Νέων” αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Δημήτρη Σταμάτη, έναν από τους στενότερους διαχρονικά συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, που κινείται πλέον κοντά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.