Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Οι εντυπώσεις από την ιοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ποηλαίας Ενόπλων Δυνάμεων

Άρτιες εντυπώσεις άφησε στους επισκέπτες και συμμετέχοντες η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας που διεξήχθη στους Γαργαλιάνους με την συμμετοχή του στρατού Ξηράς, Πολεμικού ναυτικού, Πολεμικής αεροπορίας, Ελληνικής αστυνομίας, .....

Λιμενικού και Πυροσβεστικού σώματος.

Αξίζει να τονιστεί ότι το ίδιο πρωτάθλημα είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2013 στην πόλη της Κυπαρισσίας. Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε εκτός από τους αθλητές διακρίνουμε μεταξύ άλλων την κ. Ανθή Μυλωνάκη Ολυμπιονίκη του Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 μαζί με τον δραστήριο Πρόεδρο του Φορέα Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας κ.Ζαχαρία Κανελλοπούλου και με τους αξιωματικούς μετά τους επιτυχημένους αγώνες στους οποίους η συμμετοχή ήταν αυξημένη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και στον Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής προστασίας, Αλληλεγγύης και αθλητισμού του Δήμου καθηγητή Ζαχαρία Κανελλόπουλο για την άρτια και επιτυχή διοργάνωση των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν.

Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην Γυμνάστρια Αναστασία Χριστοπούλουη οποία παραμένει πάντα με υψηλή αίσθηση καθήκοντος πολύτιμος αρωγός στην διοργάνωση αγώνων αθλητικού επιπέδου στην περιοχή της Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.