Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Διπλό τροχαίο και καραμπόλες αυτοκινήτων στην είσοδο της Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)

Διπλό τροχαίο ατύχημα και καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην είσοδο της Κυπαρισσίας. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί οδηγών και συνεπιβατών των αυτοκινήτων, αλλά υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με περιγραφές .....

αυτοπτών μαρτύρων των τροχαίο σημειώθηκε ως εξής: Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, φτάνοντας στη συμβολή της εθνικής οδού με την επαρχιακή οδό προς Ραφτόπουλο έστριψε απότομα αριστερά, ενώ από το αντίθετο ρεύμα κινούνταν με κατεύθυνση το Καλό Νερό άλλο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, για να αποφύγει τη σύγκρουση, πάτησε φρένο και έστριψε το όχημά του δεξιά, προς την επαρχιακή οδό με συνέπεια το όχημα να πέσει πάνω σε χώματα και μπάζα, επί του οδοστρώματος από έργα που εκτελεί ο ΟΤΕ για να περάσει δίκτυο οπτικών ινών.

Ευτυχώς, που το όχημα δεν «έπεσε» ελάχιστους πόντους πιο πέρα γιατί, τότε, θα έπεφτε στο «φρεάτιο» που υπάρχει τσιμεντένια κατασκευή του ΟΤΕ και η ζημιά που θα προκαλούνταν στο αυτοκίνητο θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, ενώ πιθανώς θα τραυματιζόταν και ο οδηγός. Αυτοκίνητο που ήταν πίσω από το πρώτο αυτοκίνητο, του ηλικιωμένου, στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, βλέποντας όσα εκτυλίχθησαν μπροστά του, πάτησε φρένο με συνέπεια τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν να χτυπήσει το ένα επάνω στο άλλο και να γίνει καραμπόλα.

Στο σημείο έσπευσαν ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας και τροχονόμοι, με περιπολικά.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.