Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Οι θέσεις Τζιτζικώστα κατά των μεταρρυθμίσεων, που αιφνιδίασαν τα social media

Η “σιωπηλή εκστρατεία”, την οποία έχουν εισηγηθεί στον Απόστολο Τζιτζικώστα οι άνθρωποι του επιτελείου του, ώστε να αποφύγει την εκτεταμένη δημόσια έκθεση, και να προστατεύσει έτσι το προφίλ του νέου και άφθαρτου, υπέστη σήμερα το πρώτο σημαντικό ρήγμα της.

Στο διαδίκτυο και .....

στη συνέχεια στα social media, κυκλοφόρησαν οι επίσημες δηλώσεις που είχε κάνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κατά των μεταρρυθμίσεων, με αφορμή την επένδυση της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στη Χαλκιδική, και τη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.

Σε αντίθεση λοιπόν με τη μεταρρυθμιστική στόχευση της Κεντροδεξιάς, και τη διαμόρφωση του κατάλληλου πλαισίου για να καταστεί η Ελλάδα ελκυστική για επενδύσεις, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ήταν αρνητικός.

Αναφορικά με τις Σκουριές, ο κ. Τζιτζικώστας είχε επισημάνει: “Δεν συζητούμε επενδύσεις που μπορεί να βλάψουν τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον και που θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη άλλων επιχειρήσεων”.

Ενώ, για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, τόνιζε: “Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν μπορούμε να πουλήσουμε το νερό της Θεσσαλονίκης. Μπορούμε να μιλήσουμε για έναν μάνατζερ στην ΕΥΑΘ αλλά όχι για ιδιωτικοποίησή του. Είμαι υπέρ των δημοψηφισμάτων, αλλά με οργάνωση”.

Οι θέσεις Τζιτζικώστα έγιναν viral στα social media, και έδωσαν ευκαιρία στους εσωκομματικούς αντιπάλους του να θυμίσουν τις κατηγορίες για “δεξιό” προφίλ, που εκκινεί από τις φιλοβασιλικές ρίζες της οικογένειάς του, και φτάνει μέχρι το φλερτ με τη Χρυσή Αυγή, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.