Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τριφύλιος δικηγόρος από την Αθήνα βρέθηκε νεκρός με 4 σφαίρες στον Αϊ-Γιαννάκη

Με τέσσερις σφαίρες στο στήθος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στην παραλία του Αϊ – Γιαννάκη στην Κυπαρισσία 46χρονος δικηγόρος που κατάγεται από την περιοχή, αλλά κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα.

Το άψυχο σώμα του ....

δικηγόρου εντόπισε, μέσα σε λίμνη αίματος, στις αμμοθίνες, νωρίς χθες το πρωί Γερμανός που έκανε βόλτα με το σκύλο του. Η περιοχή αποκλείσθηκε από την Αστυνομία και κλήθηκε ο ιατροδικαστής Κορίνθου, Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος διενήργησε αυτοψία στο χώρο και στη σορό του άντρα.

Ο άντρας βρέθηκε μπρούμυτα με τέσσερα τραύματα στο θώρακα. Στο ένα χέρι κρατούσε ακόμα μια τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα και δίπλα, στο δεξί του χέρι, βρισκόταν ένα πιστόλι «smith & wesson», 32 χιλιοστών. Το σημείο, δε, που βρέθηκε νεκρός είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το πατρικό του σπίτι και κτήματα της οικογένειάς του που τα προηγούμενα χρόνια είχαν πουληθεί.

Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι ο 46χρονος έμενε στην Αθήνα μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του, ο οποίος προχθές πέθανε. Από εκείνη τη στιγμή ο 46χρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι και οι συγγενείς του τον αναζητούσαν. Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί προκύπτει ότι ο 46χρονος ταξίδεψε μέχρι την περιοχή με το ΚΤΕΛ. Φέρεται να έφτασε στη Μεσσηνία το βράδυ της Τρίτης και όλη τη νύχτα να παρέμεινε στην παραλία του Αϊ-Γιαννάκη.

Από την αυτοψία του ιατροδικαστή και της Αστυνομίας δεν προκύπτει αρχικά η παρουσία άλλου ατόμου στο σημείο, καθώς εντοπίσθηκαν μόνο ίχνη του άτυχου 46χρονου. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο πρώτος πυροβολισμός είχε χτυπήσει τον 46χρονο λίγο πιο πάνω από την καρδιά, ο δεύτερος δεξιά της καρδιάς και οι δύο τελευταίες σφαίρες μαζί την καρδιά. Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στην περίπτωση της αυτοκτονίας, αλλά το πόρισμα θα οριστικοποιηθεί μετά και τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής, προκειμένου να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα, όπως, για παράδειγμα, η φορά των πυροβολισμών, η απόσταση και η χρονική μεταξύ τους διαφορά.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.