Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος για πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία

Με ανακοίνωση του ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος κάνει γνωστό ότι στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη για τον πρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:.....

Όπως είναι γνωστό, την ερχόμενη Κυριακή, γίνονται εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη του Προέδρου του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, των ιστορικών επιλογών, που κράτησε σταθερά την χώρα μας στον Δυτικό, Ελεύθερο και Δημοκρατικό κόσμο, που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που πάντα πίστευε στην ελεύθερη Οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία με κοινωνική ευαισθησία, πρέπει πάλι να γίνει δυνατή και αξιόπιστη.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επιστρέψει στις ιδρυτικές αρχές και αξίες, όπως αυτές είχαν καθοριστεί, από τον αείμνηστο ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Σήμερα, ο Τόπος μας χρειάζεται την Νέα Δημοκρατία υπεύθυνη, με ξεκάθαρες θέσεις και ανοιχτή για όλους τους Έλληνες που τοποθετούνται μεταξύ των δυο άκρων.

Στις δύσκολες ημέρες που περνάει ο λαός μας και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, με μια κακή, ανυπόληπτη και επικίνδυνη κυβέρνηση, όπως αυτή των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αποτελέσει τη λύση και την διάδοχο κατάσταση.

Γι΄αυτό πρέπει να αποκτήσει Πρόεδρο ώριμο, έμπειρο, υπεύθυνο, σοβαρό και ικανό, που θα κρατήσει το Κόμμα ενωμένο, που θα το επαναφέρει στον σωστό δρόμο, που θα του δώσει αξιοπιστία, που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πολιτών και αυτός από τους υπάρχοντες υποψηφίους, είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, τον οποίο και στηρίζω.

Ιωάννης Δ. Λαμπρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.