Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

“Πανηγύρι” στα social media για το “ναυάγιο” Τζιτζικώστα στον Χατζηνικολάου

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αν… είχε όρεξη, θα το είχε πει περιφραστικά: “Το παιδί… δεν κάνει”.

Η νέα αυτοκαταστροφική εμφάνιση του Απόστολου Τζιτζικώστα, αυτή τη φορά στην εκπομπή “Ενικός” με τον Νίκο Χατζηνικολάου, προκάλεσε πιθανότατα μη αναστρέψιμη ζημιά στις προοπτικές της καμπάνιας του, που είχε εξαρχής απολιτίκ χαρακτηριστικά, δίνοντας .......

στον Κυριάκο Μητσοτάκη σταθερό πλεονέκτημα για τη 2η θέση στην κούρσα, πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε όλα εκείνα τα συμπτώματα που, από την πρώτη στιγμή τον κατέστησαν συμπληρωματικό μέγεθος στη μάχη ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, με εμφανή αδυναμία να αρθρώσει συμπαγή πολιτικό λόγο και πειστικά επιχειρήματα, και με τη συνήθη “σκουριασμένη” σκηνική παρουσία.

Στην εποχή των social media, ουδέν κρυπτόν. Και το… πανηγύρι που έγινε στο Facebook και το Twitter, με κάθε χρήστη να ανταγωνίζεται τον προηγούμενο, σε στοχευμένες ατάκες για το “ναυάγιο” της εμφάνισης Τζιτζικώστα, δείχνει πόσο λάθος έκανε το επιτελείο του, που…. απέφυγε την κονσέρβα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε δυο σημαντικές συνεντεύξεις του, στο Mega και τον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέλεξε να βγει… κονσέρβα, με την εκπομπή να είναι μαγνητοσκοπημένη και όχι ζωντανή.

Και τότε βέβαια, δεν κατάφερε να κρυφτεί από τα social media.

Με τη διαφορά ότι η… τραγωδία της εμφάνισης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, και το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο επιτελείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αφήνει πλέον ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με το αν θα συνεχίσει ως το τέλος, ή θα επιλέξει να αποχωρήσει.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "στον ενικό" με την συνέντευξη ναυάγιο του Τζιτζικώστα.

Α μέρος



Β μέρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.