Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Στήριξη για να αλλάξει την ΝΔ ζήτησε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης από την Κυπαρισσία [ Φωτό - Video ]

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος για την αρχηγία στην Νέα Δημοκρατία κ. Αδωνις Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ Πρικλή Μαντά όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τριφυλίας κ Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ο κ. Γεωργιάδης έγινε ....

δεκτός από περίπου 30 φίλου και μέλη της Ν.Δ, ανάμεσα τους και αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Λόγω του κόσμου ο κ. Κατσίβελας δέχτηκε τον κ. Γεωγιάδη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου στην προσφώνηση του καλωσόρισε τον κ. Γεωργιάδη είπε πως αποτελεί τιμή για τον δήμο η επίσκεψη του.

Ο κ. Κατσίβελας αναφέρθηκε στην περίοδο που συνεργάστηκαν ως διοικητής της 6ης Υ.Πε με τον κ. Γεωργιάδη όταν ήταν ήταν στο Υπουργείο Υγείας λέγοντας για την μεγάλη προσφορά του στον τομέα της υγείας.
Ευχαρίστησε τον κόσμο που υποδέχτηκε τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι οι πολίτες που παρευρίσκονται αποτελούν σύμβολα για την περιοχή μας.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Γεωργιάδης ευχαριστώντας τον δήμαρχο για την υποδοχή του και ευχαρίστησε τους δύο υπογράφοντες της υποψηφιότητα του κ.κ. Κατσίβελα και Μαντά.
Αναφέρθηκε στην περίοδο της υπουργίας του και είπε ότι με πενιχρά μέσα κατάφεραν να κρατήσουν το σύστημα υγείας όρθιο, να γίνουν μεταρρυθμίσει να δώσουμε ασφαλιστική κάλυψη σε δυόμιση εκατομμύρια συμπολίτες μας που εν είχαν ασφάλεια και μείωση των δαπανών.
Εκανε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι δίνω τον αγώνα για την αρχηγία της ΝΔ για να συγκρουστούμε με την Αριστερά. Σήμερα πολλοί αποφεύγουν να πούν ότι ψήφισαν Τσίπρα.
Τον Οκτώβριο του 2014 περιμέναμε ανάπτυξη 2,7% και ο 2015 να βγούμε στις αγορές να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και τώρα έχουμε γυρίσει πριν το 2010.
Προέτρεψε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει, να υπάρξει αυξημένη συμμετοχή να ψηφίσουν κατα προτίμηση Γεωργιάδη για να υπάρξει ισχυρή νομιμοποίση για να γίνει η Νέα Δημοκρατία ξανά ισχυρή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων εκ των οποίων οι δυο τέθηκαν από το Φιλιατρά News που παρόλο που ήταν σκληρές ο κ. Γεωργιάδης -προς τιμήν του- τις απάντησε χωρίς να τις αποφύγει.

Δείτε το σχετικό Video



Πάντως για να μην μας πει κανείς ότι οι ερωτήσεις που τέθηκαν ήταν από την σφαίρα της φαντασίας μας, ακολουθούν δύο video με α λόγια του κ. Γεωργιάδη που στηρίχθηκαν οι ερωτήσεις μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.