Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Παραμένουν στις θέσεις τους Γ. Μπέζος, Ε. Παπαγεωργίου

Μόλις 16 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές από ένα σύνολο 127 που υπηρετούσαν στα νοσοκομεία του ΕΣΥ παραμένουν στη θέση τους. Οι υπόλοιποι 111 είτε παύονται, καθώς κρίθηκαν μη επαρκείς με βάση την αξιολόγηση του υπουργείου Υγείας, είτε απλώς έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις που είχαν υποβάλει το καλοκαίρι κατόπιν ασφυκτικής πίεσης του πρώην υπουργού Υγείας.

Έως και προχθές .....

το απόγευμα είχαν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις για την παύση 41 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων. Συνολικά οι θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών υπολογίζονται στις 170-180, ωστόσο πολλές δεν είχαν καλυφθεί (κυρίως αναπληρωτών). Μεταξύ των διασωθέντων διοικητών είναι η Εύη (Ευδοκία) Παπαγεωργίου (Σπάρτης) και ο Γεώργιος Μπέζος (Καλαμάτας).

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων που έμειναν κενές με ανοιχτή πρόσκληση.

Τα τυπικά προσόντα θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις ανάλογες προκηρύξεις του παρελθόντος (πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών από το εξωτερικό), ενώ θα συνεκτιμηθούν προσόντα όπως οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι, οι οποίοι θα είναι συναφείς με το αντικείμενο. Στα συνεκτιμώμενα προσόντα θα είναι και επαγγελματική διαδρομή και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση, η γνώση της αγγλικής ή άλλης γλώσσας της Ε.Ε., το κοινωνικό έργο, και η προσωπικότητα (θα αξιολογηθεί από προφορική συνέντευξη).

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Υπήρχε έστω και μία περίπτωση στο τρισεκατομμύηριο να πάψουν απο τα καθήκοντα του τον Γιώργο Μπέζο???
Με το έργο που έχει κανει, με αυτά που έχει καταφέρει υπήρχε ποτε άνθρωπος που θα τον έπαυε απο τα καθήκοντα του?
Πλάκα κάνουμε τώρα? Ο Μπέζος είναι σαν τα Super Puma. Είναι παντός καιρού!!!!
Άξιος λοιπόν για την θέση αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.