Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Άδωνις είπε όλη την αλήθεια για το… “σύμφωνο συμβίωσης” Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν από την πρώτη στιγμή η “ειδική περίπτωση” αυτής της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Και τι δεν άκουσε… Ακραίος, περαστικός και λοιπά… χαριτωμένα, ήρθαν να λειτουργήσουν ως αντίβαρο σε μια πραγματικότητα που ενδεχομένως υποτιμήσαμε οι περισσότεροι: Ότι είναι αυθεντικός.

Και αυτό ακριβώς το ......

Θεός ο Αδωνις. Νέα σφαλιάρα στον Τζιτζικώστα

Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στα όσα είπαν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα, ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από Περιφερειάρχης.
«Μπορεί ο κ. Τζιτζικώστας ....

Συλλογή υπογραφών για πρόταση μομφής κατά Παπαμιμίκου στη ΝΔ!

Δραματικές φαίνεται ότι θα είναι οι επόμενες ώρες και μέρες για τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο, στον απόηχο του… αναθέματος που εισπράττει σε εσωκομματικό επίπεδο αλλά και επίπεδο κοινωνικής βάσης της ΝΔ, για το χθεσινό, ντροπιαστικό για την εικόνα και την Ιστορία της παράταξης φιάσκο.

Η άρνηση του Ανδρέα......

Εξακολουθεί να αρνείται να παραιτηθεί από Περιφερειάρχης ο Τζιτζικώστας, παρά τις προτροπές Μεϊμαράκη - Άδωνη

Παρά τις δημόσιες προτροπές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Άδωνη Γεωργιάδη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε μέσω συνεργατών του, ότι αρνείται να παραιτηθεί από Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Το επιτελείο ......

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Παραιτούμαι από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος δίχως να εξαρτώ την ενέργειά μου αυτήν από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοί μου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης αφήνει ....

Γυρίσματα στην Ελλάδα. Αφιέρωμα του STAR στη Δυτική Μεσσηνία

Τις ομορφιές της Δυτικής Mεσσηνίας ανέδειξε η εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα μέσα απο μια αναλυτική περιγραφή με στοιχεία και εικόνες της πλούσιας ιστορίας αλλά και της τουριστικής εικόνας που παρουσιάζει σήμερα η περιοχή!

Απο την έδρα του ....

Γατζωμένος με την καρέκλα ο Τζιτζικώστας. Δεν παραιτείται από περιφερειάρχης λένε οι συνεργάτες του

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη θέση του, ενώ πρόσωπα που είναι κοντά στον κ.Τζιτζικώστα αναφέρουν πως η Περιφέρεια δεν έχει καμία σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

«Προσχηματικά τα ......

Αδωνις: Παραιτούμαι από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Περιμένω και την παραίτηση Τζιτζικώστα

Άμεση ήταν η αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη στο αίτημα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Παραιτούμαι αμέσως .....

“Ρουκέτες” Μεϊμαράκη κατά Σαμαρά - Βορίδη για σχέσεις με τη… μοιραία εταιρεία. Ο Πλακιωτάκης υπηρεσιακός πρόεδρος [ VIDEO ]

“Ρουκέτες” εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για το φιάσκο με τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ....

Βασίλης Μπαλάφας Λίγες σκέψεις επί της διαδικασίας

Λίγες σκέψεις για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ελπίζω να σας φανούν λίγο διαφορετικές από όσα πολλά και ενδιαφέροντα έχετε ήδη διαβάσει :

1.Είναι γνωστό ότι .....

Είναι γλυκιά η καρέκλα!!! Κάνει πίσω απο την παραίτηση ο Παπαμιμίκος – Απειλεί με ακύρωση της εκλογής Προέδρου

Και ενώ όλες οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος επιτέλους, έστω μετά από το απίστευτο σημερινό φιάσκο που γράφει την πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, θα έδειχνε την ευθιξία να παραιτηθεί, μετά από διαβουλεύσεις που ......

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας η ΚΕΦΕ

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα συνεδριάσει σύμφωνα με πληροφορίες η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της ΝΔ, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα μετά το φιάσκο της Κυριακής.

Η συνεδρίαση θα .....

ΑΠΕ: Φορείς φωτοβολταϊκών κατά... πάντων για τη νέα εισφορά

Ενστάσεις παραγόντων των ΑΠΕ προκάλεσε το σχέδιο του υπουργείου για τη χρηματοδότηση των συμβάσεων Διακοψιμότητας, με ποσοστό επί του τζίρου των φωτοβολταϊκών.
Διαφάνηκε ότι .....

Φιλιαρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 23 Νοεμβρίου έως και 29 Νοεμβρίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Ψιλόπουλος Χριστόφορος

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 694 57 92 394

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.