Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστίες απο τους Αθλητικούς φορείς της Κυπαρισσίας προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας

ΟΛΟΙ οι Αθλούμενοι ΜΑΘΗΤΕΣ της πόλης της Κυπαρισσίας οι οποίοι αθλούνται μέσα από τα δωρεάν προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Φορέα αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας και μέσα από τα ΑθΛΗΤΙΚΑ Σωματεία της πόλης μας, ήτοι: ΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΝΟΚΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΟΚ, ευχαριστούν τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ, για τη δίκαιη και σοφή .....

λύση την οποία έδωσε, παρουσία των εκπροσώπων των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας για το θέμα του κλειστού Γυμναστηρίου το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας.

Η αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, ανήκει σε όλους τους μαθητές μας,, στον αθλητισμό και στις αθλητικές δραστηριότητες της νέας γενιάς μας και των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας.

Η αίθουσα αυτή προσφέρεται στους μαθητές το πρωί για το μάθημα της γυμναστικής και το απόγευμα στους ίδιους μαθητές που κάνουν αθλητισμό (στίβο, ναυταθλητισμό, ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ) και πρωταθλητισμό και τιμούν την πόλη μας σε εθνικές ομάδες και διεθνή meeting.

Σας ευχαριστούμε κ. Δήμαρχε, για την παρέμβασή σας. Αυτό το Γυμναστήριο λειτουργεί 26 χρόνια και βγάζει πρωταθλητές και δεν πρέπει να κλείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.