Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Βλάκες, άσχετοι ή επικίνδυνοι ή μήπως και τα τρία???????

Ο Νίκος Συρίγος διάβασε την πρόταση Τριανταφυλλίδη για 600 ευρώ το κεφάλι για κάθε μαθητή στο Δημόσιο Σχολείο κι επιμένει πως με αυτούς πρέπει να τελειώνουμε... χθες!

Τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη μέχρι σήμερα, τον είχα δει-ακούσει κάποιες φορές όταν ......

ήταν στην ΕΡΤ (τον ταΐσαμε κι αυτόν πατριώτη) και κάποιες άλλες που ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (συνεχίζουμε να τον ταΐζουμε πατριώτη) εξέφραζε τις θέσεις της κυβέρνησης, κάνοντας κωλοτούμπες.

Καμιά δουλειά δεν είναι βέβαια ντροπή, ακόμη κι αν μια ζωή, αμείβεσαι μονάχα με κρατικό χρήμα.
Δηλαδή το δικό σου και το δικό μου…

Ντροπή και ξεφτίλα είναι να λες στον έκτο χρόνο της κρίσης, με τον κοσμάκη να στέλνει τα παιδιά του σχολείο πολλές φορές νηστικά, πολλές φορές αδιάβαστα γιατί στο σπίτι είναι κομμένο το ρεύμα, πολλές φορές απλά για να μην χάσουν το μάθημα και ταυτόχρονα την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο ότι πρέπει ο κάθε μαθητής δημοτικού να πληρώνει 600 ευρώ το χρόνο για να πηγαίνει στο Δημόσιο Σχολείο! Να διπλοπληρώνει δηλαδή γιατί φαντάζομαι ότι και ο Τριανταφυλλίδης ξέρει πως ποσοστό από τα λεφτά που δίνουμε κάθε χρόνο στην εφορία πάει στην Παιδεία. Αυτή την άθλια Παιδεία που μας προσφέρει, εδώ και χρόνια το Ελληνικό Κράτος! Δικαίωμα του Τριανταφυλλίδη να ανοίγει το στόμα του και να ξερνάει ότι βλακεία του κατέβει στο κεφάλι. Δημοκρατία έχουμε. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε.

Υποχρέωση όμως όλων εμάς είναι να τελειώσουμε αυτούς τους τύπους που δεν ξέρεις πλέον αν είναι άσχετοι, επικίνδυνοι ή βλάκες ή άσχετοι, επικίνδυνοι και βλάκες. Υποχρέωση μας είναι να τελειώσουμε όλους αυτοπυτύπους που θέλουν να καταδικάσουν τον φτωχό… επισήμως σε αμάθεια και να ξαναμετατρέψουν την (όποια) βασική Παιδεία σε πλεονέκτημα των πλουσίων. Υποχρέωση μας να στείλουμε όλους αυτούς τους τύπους που πουλώντας αριστεροφροσύνη έπιασαν τις βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, στις οποίες πλέον ανεβαίνουν πατώντας πάνω στα πτώματα των φτωχών και των ονείρων τους. Δεν με νοιάζει ποιος είναι ο Τριανταφυλλίδης και τι κάνει… Με εξοργίζει όμως που τον πλήρωνα και τον πληρώνω για να λέει αυτά που λέει…

Υγ. Μαθαίνω ότι στην ορκωμοσία του στη Βουλή, ο Τριανταφυλλίδης, ήρθε, όπως έλεγε σε πρώην βουλευτίνα, με δανεικό κουστούμι. Προφανώς και με δανεικά ιδανικά. Γιατί από εκεί που έσκιζε τα ρούχα του ως αντιμνημονιακός, για να κρατήσει την βουλευτική του έδρα και το μισθό, έγινε μνημονιακότερος του μνημονιακού.
Το να ζητάς 600 ευρώ το κεφάλι για κάθε παιδάκι του Δημοτικού, μεγάλε, δεν το είχε σκεφτεί ούτε ο Σόιμπλε…
Για δες ρε τι μυαλά έχουμε και δεν τα εκμεταλλευόμαστε…

ΣΧΟΛΙΟ
Συμφωνούμε και επαυξάνουμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.