Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Φιλιατρά: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο Τοπικό Συμβούλιο υπο την προεδρία του Παναγιώτη Φαρμάκη [ Video ]

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη χθες το απόγευμα, το τελευταίο Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Φαρμάκη. καθώς όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και 5 μέρες ο κ. Φαρμάκης υποβάλλει την παραίτηση του λόγω .....

αναχώρησης του για το Εξωτερικό.

Το τοπικό συμβούλιο έγινε υπό την παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και του Αντιδημάρχου Βασίλη Παπαθεοδοσίου και όλων των τοπικών Συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών.

Στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου ο κ. Φαρμάκης είπε ότι είναι συγκινητική συνεδρίαση γι' αυτόν καθώς είναι η τελευταία του συνεδρίαση ως πρόεδρος και γι αυτό βρίσκεται παρόν και ο Δήμαρχος Τριφυλίας.
Το θέμα που θα απασχολήσει την συνεδρίαση είναι η εμποροπανήγυρη των Φιλιατών για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους είπε ο κ. Φαρμάκης και έδωσε τον λόγο στον κ. Κατσίβελα.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας, είπε ότι η παρουσία του είναι για να τιμήσει τον θεσμό των τοπικών Συμβουλίων, που μερα με την μέρα του πιστοποιεί και βεβαιώνει ότι τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων είναι πολύ ουσιαστικά για τον θεσμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Άνθρωποι που θέλουν να συμβάλλουν στην κοινωνία μέσα από τα τοπικά Συμβούλια έχουν μεγάλες δυνατότητες και αναγνωρίζω τον ρόλο που έχουν.

Ο δεύτερος λόγος της παρουσίας μου είναι να σας τιμήσω μιας και εσείς τιμήσατε με την παρουσίας σας την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο πνευματικός ορίζοντας και οι ιδέες σας ήταν πάντα μπροστά από την εποχή και η τυπική απουσίας σας για μένα θα είναι ένα έλλειμμα για το οποίο είμαι βέβαιος ότι όλοι οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να το καλύψουν.
Χαίρομαι που είμαι σε αυτό το τοπικό Συμβούλιο και το θέμα μπορεί να μην είναι για αντιδράσεις από την αντιπολίτευση αλλά είναι θέμα ουσίας.


Αμέσως μετά την συνεδρίαση οι Τοπικοί Σύμβουλοι τοποθετήθηκαν στο θέμα της αποχώρηση από την Προεδρία του κ. Φαρμάκη

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους Τοπικούς Συμβούλους κ.κ. Χαράλαμπου Καναλουπίτη, Γιώργου Κωτσάκη, Ρούλας Μαρκούλια, Γιάννη Γριβοκωστόπουλου καθώς και του Αντιδημάρχου Βασίλη Παπαθεοδοσίου.

Βαθύτατα συγκινημένος ο απερχόμενος πρόεδρος Παναγιώτης Φαρμάκης ευχαρίστησε τον κ Κατσίβελα για την εμπιστοσύνη του.
Υπάρχουν κατατεθειμένες ιδέες που ίσως αργότερα υλοποιηθούν.
Ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαθεοδοσίου για την βοήθεια που του πρόσφερε ως μεγάλος δάσκαλος της αυτοδιοίκησης.
Ευχαρίστησε την οικογένεια του για την στήριξη της και είπε ότι η Ελλάδα αποτελεί πάντα το σπίτι του και τα Φιλιατρά η φωλιά του.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, μετά και την παραίτηση Φαρμάκη την θέση του τρίτου συμβούλου από την παράταξη Κατσίβελα θα καταλάβει η πρώτη επιλαχούσα που είναι η Ευανθία Παπαγεωργίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.