Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Έκοψαν την πίτα τους στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]

Την πίτα του έκοψαν χθες το απόγευμα στον εξωραϊστικό Σύλλογος Αγίας Κυριακής Φιλιατρών στο κέντρο Αχινός παρουσία πολλών μελών και φίλων του ομώνυμου οικισμού.
Αν και ήταν η πρώτη πίτα που κόβει το νεοεκλεγέν ΔΣ που είναι ανανεωμένο σε .....

πολύ μεγάλο βαθμό από νέα πρόσωπα και νεότερους σε ηλικία, ήταν δικαιολογημένο το άγχος εν τούτοις όλα κύλησαν ομαλά και ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Φιλιατών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο πρόεδρος τη Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλοπυπίτης αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, μέλη του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού.

Την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο Εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Νικολάου Φιλιατρών Πατήρ Γεώργιος ο οποίος ευχήθηκε στον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβοούλιο τη περιοχή η προσφορά τους να είναι θετική και ευχήθηκε το νέο ΔΣ να εχει κακή ακοή στην κακή κριτική.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Αγγελόπουλος τόνισε ότι το νέο συμβούλιο έχει θέληση και πάθος, έιμαστε ανανεωμενοι κατα 60% και δίπλα μας έχουμε ένα πολύ έμπειρο μέλος η κ. Σία Αθανασοπούλου.
Ηδη προχωρήσαμε σε μερικά έργα όπως η διάνοιξη της γράνας με την άμεση βοήθεια του Δήμου και θα κάνουμε και άλλα έργα αλλά χρειαζόμαστε τις ιδέες σας για να δούμε πως θα μπορέσουμε να τις υλοποιήσουμε.

Με την σειρά της η κ. Αθαναασοπούλου ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη τους, δεσμεύτηκε ότι όσο μπορεί θα παραμείνει να βοηθήσει. Εξέφρασε την πίστη της στον νέο πρόεδρο και στα νέα παιδιά του συμβουλίου.

Δύο δώρα που κληρώθηκαν αλλα δεν βρεθηκαν τυχεροί είναι:
Βιβλίο από το κατάστημα της κ. Καραμανώλη που κέρδισε ο λαχνός 445
και Ψαλίδι μαλλιών από το κατάστημα ΠΑπαγεωρ4γίου Διονύση που κέρδισε ο λαχνός 390




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.