Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Βάλτα Γαργαλιάνων: Έκοψαν την πίτα τους και το γλέντησαν με την ψυχή τους

TA VIDEO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες το απόγευμα στο νεοανακαινισμένο Δημοτικό σχολείο του χωριού, ο πολιτιστικός Σύλλογος της Βάλτας Γαργαλιάνων.
Στην εκδήλωση .....

το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιάννης Αδρακτάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στάθης Ανδρινόπουλος, ο πρόεδρος του χωριού Αντώνης Αντωνόπουλος και κάτοικοι του χωριού.

Στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο το απόγευμα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στο πρώην Δημοτικό σχολείο του χωριού, την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού όπου ευχήθηκε χρόνια Πολλά και καλή χρονιά στους συγχωριανούς του. Το φλουρί της πίτας έπεσε στον Πρόεδρο του χωριο Αντώνη Αντωνόπουλο.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπύρος Πανταζής καλωσόρισε τον κόσμο στην εκδήλωση και ευχαρίστησε τους χορηγούς για τα δώρα που προσέφεραν,
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας ευχήθηκε χρόνια πολλά και η καινούρια χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα δύο τμήματα που δημιούργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλτας υπό την καθοδήγηση του κ. Αλέκου Πανταζόπουλου.

Μετά την πίτα οι κάτοικοι διασκέδασαν με μουσική και άφθονους μεζέδες και κρασί, προσφορά επαγγελματιών της Περιοχής.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και Video από την εκδήλωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.