Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η Χρυσοβελώνη προειδοποιεί τους αγρότες: "Δεν θα ρίξετε την κυβέρνηση"

Υψηλούς τόνους χρησιμοποίησε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας για το θέμα των αγροτών, καλώντας τους «να λογικευτούν».

«Οι αγρότες δεν .....

προσέρχονται στο διάλογο και εμένα αυτό μου γεννά πάρα πολλές αμφιβολίες και υποψίες ως προς την αθωότητα, αν μπορώ να το πω έτσι, των κινητοποιήσεων» είπε η κα Χρυσοβελώνη στο «Πρακτορείο 104,9 FM»,

Υπενθύμισε ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν συνηθισμένο να καλεί ο Πρωθυπουργός σε διάλογο τους αγρότες και ότι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι προσέτρεξαν στο διάλογο, ενώ οι αγρότες -όπως υπογράμμισε- κλήθηκαν, αλλά αρνούνται να παραστούν ακόμα και στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

«Τι επιδιώκουν οι αγρότες; Να ρίξουν την κυβέρνηση; Ε, δεν θα τα καταφέρουν» επισήμανε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ενώ σε ερώτηση ποια από τα αιτήματα των αγροτών θα μπορούσε να ικανοποιήσει η κυβέρνηση, επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός έχει πάντα την πόρτα ανοιχτή. «Είναι δικαίωμα τους καθενός να κάνει κινητοποιήσεις και πορείες, αλλά από ‘κει και πέρα ας έρθουμε λίγο στα πραγματικά δεδομένα», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών, η κ. Χρυσοβελώνη επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν η χώρα να εκβιάζεται συνεχώς από τους δανειστές και ότι στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπενθύμισε όμως, ότι ο κ. Καμμένος στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι έγιναν πρόσφατα εκλογές και ότι εκτός απροόπτου εκλογές θα ξαναγίνουν το 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.