Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ηλικωμένος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας [ VIDEO ]

UPDATE
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, ένας άνδρας 75 περίπου ετών, από το Γεράκι Λακωνίας, μπήκε στο ΚΕΠ Γερακίου περίπου στη 1:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου και έχοντας ένα περίστροφο στην κατοχή του πυροβόλησε τρεις φορές μία ....

40χρονη υπάλληλο του ΚΕΠ και την τραυμάτισε στο χέρι.

Δύο άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο, ειδοποίησαν την αστυνομία και ύστερα συνελήφθη.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτή την πράξη είναι άγνωστοι. Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι η 42χρονη εκείνη την ώρα έκανε το διάλειμμά της έξω από το ΚΕΠ και λογομάχησε με τον 82χρονο. Επάνω στον καβγά εκείνος έβγαλε ένα όπλο και την πυροβόλησε 1 φορά. Στη συνέχεια η κοπέλα μπήκε μέσα στο ΚΕΠ όπου κάπου στην πόρτα ο 82χρονος την πυροβόλησε άλλες 2 φορές. Εν τω μεταξύ η δεύτερη εργαζόμενη φώναξε βοήθεια, για να σπεύσουν στη συνέχεια 2 άνδρες, οι οποίοι και ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και ύστερα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Αυτήν την ώρα Εισαγγελέας μεταβαίνει στο Γεράκι για έρευνες.


Apela.gr

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η 42χρονη Χρυσούλα που εργάζεται στο ΚΕΠ Γερακίου, σήμερα το μεσημέρι στις 13:45 δέχτηκε ξαφνική επίθεση όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, από έναν 82χρονο κάτοικο Γερακίου. Η Χρυσούλα ενώ βρισκόταν στο χώρο εργασίας άκουσε τον 82χρονο να της φωνάζει και στη συνέχεια να την βρίζει, χωρίς αιτία όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες.

Εκείνη βγήκε έξω και του είπε «φύγε από εδώ» χωρίς να του δώσει άλλη σημασία. Ο 82χρονος τότε την πλησίασε από άλλον δρόμο και την πυροβόλησε με ένα μάλλον περίστροφο ή κάτι τέτοιο. Κοντά της ήταν ο Γιάννης κάτοικος και αυτός Γερακίου.

Όπως μας διηγείται ο Γιάννης στο παρακάτω video, ο 82χρονος πυροβόλησε και αυτόν με μια σφαίρα που ευτυχώς πέρασε πάνω από το κεφάλι του. Η Χρυσούλα δέχτηκε την πρώτη σφαίρα στο αριστερό της χέρι και τη δεύτερη στο αριστερό της πόδι. Η τρίτη σφαίρα πήγαινε προς τη μεριά του Γιάννη ο οποίος περνούσε με το αυτοκίνητό του από εκείνο το σημείο, και βλέποντας τι γίνεται προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο του.

Η απόσταση που έγιναν οι πυροβολισμοί ήταν σύμφωνα με τον Γιάννη, λιγότερο από 2 μέτρα.


Περισσότερα όμως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω συγκλονιστικό video.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.