Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ψήφισμα διαμαρτυρίας από το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών για την υποβάθμιση των υπηρεσιών της ΔΕΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ

Στο Δήμο Τριφυλίας με 27.373 κατοίκους και 28.477 παροχές, από 23 Μαρτίου 2016 η εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ γίνεται κάθε Τετάρτη, δηλ. μία μόνο ημέρα της εβδομάδας, αντί δύο, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Είναι πλέον ......

φανερό ότι με απόφαση της διοίκησης επιδιώκεται η πλήρης υποβάθμιση έως και η κατάργηση του Υποκαταστήματος της ΔΕΗ στα Φιλιατρά, λαμβάνοντας υπόψη την κερδοφορία της επιχείρησης και ουδόλως την αναγκαιότητα της χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτησης των πολιτών.
Η ανεπαρκής στελέχωση της Υπηρεσίας, γνωστή από καιρό, δε μπορεί παρά να αποτελεί μεθοδευμένη πρακτική απαξίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό, που καλείται να είναι συνεπές στην εξόφληση των λογαριασμών του, αλλά να μην έχει την αυτονόητη τουλάχιστον εξυπηρέτηση ως πελάτης.

Παρά τις καθησυχαστικές κατά καιρούς δηλώσεις η πρακτική αυτή, στερεί στους πολίτες τη δυνατότητα επιλογής της ημέρας εξόφλησης, δημιουργεί ουρές αναμονής, και ως εκ τούτου ώρες ταλαιπωρίας για τους καταναλωτές, τους οδηγεί σε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής με πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και τελικά προαναγγέλλει το «λουκέτο» του Υποκαταστήματος της ΔΕΗ.
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών με αίσθημα ευθύνης μεταφέρει την έντονη δυσαρέσκεια όλων των πολιτών του Δήμου και διαμαρτύρεται εντονότατα για τη συρρίκνωση του Υποκαταστήματος της ΔΕΗ.

Καλεί τη Διοίκηση του Εμπορικού Τμήματος της ΔΕΗ στην επαναφορά της λειτουργίας του ταμείου, τουλάχιστον ως είχε μέχρι την 23η Μαρτίου και την παράλληλη στελέχωση της Υπηρεσίας για τη σταδιακή αποκατάσταση της ομαλής καθημερινής λειτουργίας του.
Το ταμείο Υποκαταστήματος ΔΕΗ ή άλλος εναλλακτικός τρόπος πληρωμής (που απαιτεί ή δεν απαιτεί φυσική παρουσία) θα πρέπει να είναι ελεύθερη επιλογή και όχι εξαναγκασμός του πελάτη.

Πρακτικές υποβάθμισης, αποψίλωσης και τελικά κατάργησης του Υποκαταστήματος της ΔΕΗ αλλά και άλλων υπηρεσιών που βρίσκονται στο Δήμο Τριφυλίας βρίσκει απόλυτα αντίθετους τους κατοίκους του και έτοιμους για δυναμικές κινητοποιήσεις με στόχο την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών, την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών και τέλος την αποτροπή της ερήμωσης των πόλεων του Δήμου μας.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Δ.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

1. ΚΑΝΑΛΟΥΠΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2. ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥΛΙΑ

5. ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.