Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Και στην κορυφή ..... Φαρμάκης!!!!!

Αμέσως μετα το βίντεο η δική μας απάντηση.

Επιστολή προς το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών για το θέμα της Εράνης με την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την αποκάλυψη του Τοπικού συμβουλίου Φιλιατρών ότι ο πρώην πρόεδρος του Τοπικού Παναγιώτης Φαρμάκης ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε ενημερώσει τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για το αίτημα της Εράνη για κατασκευή κλειστοί γυμναστηρίου στο Φιλιατρά και το είχε εντάξει στο 5ετές πρόγραμμα (2015-2019) του Δήμου στην συνεδρίαση της 21/7/2015.

Στην επιστολή του ο πρώην ....

πρόεδρος αναφέρει μια σειρά επαφών που είχε με την ομάδα για θέματα τρέχοντα τα οποία απαριθμεί και μας κάνει την μεγάλη αποκάλυψη πως όταν η ομάδα μπάσκετ τη Εράνης ζήτησε το υπόστεγο του γυμνασίου για το τουρνουά, εκείνος έδωσε γραπτή έγκριση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΆΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να προλάβει όπως ισχυρίζεται τις ημερομηνίες.

Η επιστολή καταλήγει με συστάσεις του κ. Φαρμάκη προς ο Φιλιατρά News ότι όφειλε δημοσιογραφικά να ερευνήσει το θέμα καλύτερα πρίν προβεί σε ανάρτηση.

Ακούστε την επιστολή την οποία ανέγνωσε στο Τοπικό συμβούλιο η κ. Στυλιανού και ακολουθεί η απάντηση μας στον κ. Φαρμάκη.



Η απάντηση στον κ. Φαρμάκη από το Φιλιατρά News

Πρωτίστως σας ενημερώνω ότι δεν δέχομαι μαθήματα δημοσιογραφίας από εσάς. Δεν έχετε καμία απολύτως γνώση στο αντικείμενο. Τις συστάσεις κρατήστε τις για τον εαυτό σας και το φιλικό σας περιβάλλον.
Αυτό για το τι οφείλαμε και τι δεν οφείλαμε να κάνουμε ως ρεπορτάζ.
Εκτός και αν νομίζατε ότι θα ζητούσα την άδεια σας για το τι θα γράψω στο ρεπορτάζ μου από το Τοπικό συμβούλιο και τι δεν θα γράψω.

Την επιστολή σας προς το τοπικό συμβούλιο οφείλατε να την αποστείλετε και στο Φιλιατρά News εφόσον αναφέρεστε μέσα και στην σελίδα. Κάτι το οποίο δεν κάνατε!!! Γιατί άραγε?

Τον ενάμιση χρόνο που ήσασταν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών λάμψατε δια της πλήρους απουσίας σας από το Δημοτικό κατάστημα.
Ουδέποτε πολίτης που μετέβη στο Δημαρχείο για να συναντήσει κάποιον αιρετό, για πρόβλημα του δεν βρέθηκε μαζί σας πλην πάρα πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το μεσημέρι. Κατά την διάρκεια της ημέρας μόνο στο τηλέφωνο μπορούσε κάποιος να σας βρει. Αν αυτό το έχετε ξεχάσει.
Προσωπικά εγώ όποτε σας αναζήτησα στο Δημοτικό κατάστημα λάμβανα την απάντηση ότι δεν είναι κανείς εδώ πάρτε τον τηλέφωνο.

Πάμε παρακάτω.
Στην επιστολή σας λοιπόν προσπαθείτε ανεπιτυχώς να καλύψετε τα ακάλυπτα.
Στην συνεδρίαση που επικαλείστε δεν κάνατε καμιά ενημέρωση για το κλειστό γυμναστήριο παρά μόνο ότι θέλουμε ένα κλειστό γυμναστήριο για την ομάδα μπάσκετ της Εράνης το οποίο εντάξατε στο 5ετες σχέδιο έργων για την Δημοτική Ενότητα –όπως και ο ίδιος παραδέχεστε- και καλά κάνατε. Σας θυμίζω ότι ήμουν παρόν στην εν λόγω συνεδρίαση.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.

Γι τι όποιες συναντήσεις είχατε με την ομάδα για το θέμα δεν ενημερώσατε ποτε κανέναν από το Συμβούλιο σας.
ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι του τοπικού (συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης) σας αδειάζει κανονικότατα. και δηλώνουν ότι δεν ενημερώθηκαν ποτε για το θέμα.
Κάτι που δηλώθηκε και στην χθεσινή συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Παραδεχτήκατε στην επιστολή σας, ότι δώσατε γραπτή έγκριση παραχώρησης του υπόστεγου του γυμνασίου για το Τουρνουά της Εράνης χωρίς να το περάσετε απο τοπικό Συμβούλιο για να προλάβετε τι ημερομηνίες.
Βαρύ πολιτικό ατόπημα αυτό που κάνατε. Δεν ξέρω αν είναι και παράβαση καθήκοντος αυτό.
Δηλαδή κ. Φαρμάκη δεν μπορούσατε από το υπηρεσιακό σας τηλέφωνο που πλήρωνε ο Δήμος Τριφυλίας και όχι εσείς να καλέσετε τα υπόλοιπα 4 άτομα (Καναλουπίτη, Κωτσάκη, Μαρκούλια, Γριβοκωστόπουλο) για σύγκλιση εκτάκτου Τοπικού Συμβουλίου για να ενημερώσετε το σώμα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ την ενυπόγραφη σας παραχώρηση του υποστέγου?
Ήταν τόσο δύσκολο για εσάς να κάνετε μόνο 4 τηλέφωνα και σε 6 ώρες το πολύ να έχει συγκληθεί έκτακτο τοπικό για να κάνετε την απαραίτητη ενημέρωση στο σώμα και να επικυρωθεί η απόφαση σας?
Και εύλογα μου δημιουργείται το ερώτημα: Μήπως πήρατε και άλλες παρόμοιες αποφάσεις για τις οποίες δεν έχετε ενημερώσει το σώμα και ίσως αποκαλυφθούν αργότερα όπως αυτή???
Απλή ερώτηση θέτω. Άλλωσε αν υπάρχουν και άλλες αποφάσεις χωρίς ενημέρωση και ψήφιση από το Τοπικό συμβούλιο, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν. Και τότε δεν θα σας αρέσει και πάλι.

Καλό θα ήταν πλέον να είστε περισσότερο προσεκτικός στις ανιδρύσεις σας και στο τι γράφετε γιατί με την επιστολή σας εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα με την παραπάνω παραδοχή σας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.