Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Λάβρος Αλαβάνος κατά Τσίπρα / ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ώ, Θεέ μου! Εάν είναι δυνατόν!...

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Η συνέντευξη έγινε χτες, Τρίτη 24 Μαΐου και δημοσιεύθηκε άμεσα στο διαδίκτυο αλλά εγώ, ομολογώ δημοσίως, χρειάστηκα πολλές ώρες για να χωνέψω αυτά που άκουσα και διάβασα, να τα φιλτράρω στη συνείδησή μου και να γράψω αυτό το σύντομο κείμενο.
Κυρίες και Κύριοι (147) της Αντιπολίτευσης σας προτρέπω .......

να βάλετε ΤΕΛΟΣ στις πολιτικές αβρότητες, στις κοκορομαχίες στη Βουλή και στα ραδιοτηλεοπτικά παράθυρα και μπαλκόνια!..

Να βάλετε το χέρι στις τσέπες σας και να καλύψετε τα έξοδα ώστε αυτά τα λόγια του κ Αλαβάνου που παραθέτω όπως τα διάβασα και δίνω και την πηγή θα πρέπει να τυπωθούν σε 11 εκατομμύρια αντίτυπα και να δοθούν σε κάθε Έλληνα, Ελληνίδα, Ελληνόπουλο και Ελληνοπούλα (τα δέσμευσαν και αυτά και μαζί και τα τρισέγγονά μας) οι 153 της «πρώτη φορά αριστερά» ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ (κατά τον κ Κουίκ) Κυβέρνησης!...
Πέρα από αυτή τη σύσταση ΔΕΝ θα προσθέσω ΤΙΠΟΤΕ άλλο σαν δική μου σκέψη γιατί απλά ΔΕΝ χρειάζεται…
Το Κείμενο είναι ένας πρωτοφανής και βαρύς καταπέλτης αφού το υπογράφει ο άνθρωπος που ανέβασε στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ τον κ Τσίπρα!
Ο κ Αλαβάνος μίλησε στον ρ/σ παραπολιτικά και είπε:

«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος».
«Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις. «Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά;»
«Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή».

Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» πρόσθεσε ο Αλαβάνος, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα και τη διαδοχή του είπε: «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα». Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως πως ο κάθε άνθρωπος κρίνεται κάθε στιγμή. «Κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε».
http://www.thetoc.gr/politiki/article/alabanos-den-uparxei-pio-poulimeni-kubernisi-apo-autin-tou-tsipra
Μένω…άφωνος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.