Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Γιάννης Λαμπρόπουλος: Στο στόχαστρο η Μεσσηνία και το Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα» για Καμμένο και Τσίπρα.

Έντονη αντίδραση Λαμπρόπουλου για το κλείσιμο του στρατοπέδου Καλαμάτας.

Την έντονη αντίδραση του για το επικείμενο κλείσιμο του στρατοπέδου στην Καλαμάτα εξέφρασε με επιστολή του ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η Μεσσηνία βρίσκεται στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Λαμπρόπουλου αναφέρει:


Για άλλη μια φορά, η Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου βάζει στο στόχαστρο την Μεσσηνία και το Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα».

Αγνοούν και προσβάλλουν την ιστορία του 9ου Συντάγματος και των Μεσσηνίων στους αγώνες του Έθνους για Ελευθερία και Ανεξαρτησία.

Αγνοούν ότι το 9ο Σύνταγμα είναι το νεότερο και το πιο σύγχρονο της Ελλάδος, γεγονός που σημαίνει, λιγότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

Αγνοούν ότι λόγω των άριστων εγκαταστάσεων και των πολύ καλών καιρικών συνθηκών, είναι το πλέον ενδεδειγμένο στη χώρα μας, για την εκπαίδευση των στρατιωτών.

Δεν νοιάζονται οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος για τις συνέπειες του λουκέτου, στην Οικονομία της Καλαμάτας και του Νομού μας.

Εάν θέλουν να κάνουν οικονομία, ας περιορίσουν τις στρατιές των κομματικών τους συμβούλων, που έχουν προσλάβει και πληρώνουν, και ας σταματήσουν να χρεώνουν με άσκοπες μετακινήσεις και πανάκριβα μεγάλα ταξίδια.

Εάν έχουν προγραμματίσει να μετατρέψουν το 9ο Σύνταγμα σε κέντρο Προσφύγων, τότε σφάλλουν και προσβάλλουν διπλά τον Μεσσηνιακό λαό.

Εύχομαι και πιστεύω να επικρατήσει η λογική, ώστε να συνεχίσει την λειτουργία του το Σύνταγμά μας.

Σε αντίθετη περίπτωση, να γνωρίζουν, ότι θα βρουν απέναντί τους όλο τον Μεσσηνιακό λαό και αυτοί θα είναι για πάντα ανεπιθύμητοι στη Μεσσηνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.