Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Στην γέφυρα Γαργαλιάνοι - Ρωμανού βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Την γέφυρα του νέου δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού επισκέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλη προκειμένου να δείτην πορεία των έργων καθ΄πω υπολείπεται ενας περίπου μήνας για την ολοκλήρωση του.
Στο σημείο τον ....

υποδέχτηκαν ομάδα από τον Αγροτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων οι οποίοι του έθεσαν το θέμα των προσβάσεων στις γεωργικές τους εκμεταλεύσεις έχοντα καταρτίσει ένα υπόμνημα στο οποίο καταγράφονται τα σημεία που πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για την πρόσβαση των τελευταίων στα χωράφια τους.

Ο Περιφερειάρχης εμφανίστηκε καθησυχαστικός προς τους κατοίκους λέγοντας ότι είναι στο σημείο για να επιλυθούν τα τελευταία προβλήματα και όχι για διερεύνηση προβλημάτων.
Αναφέρθηκε στον δρόμο λέγοντας ότι θα είναι ανοικτής κυκλοφορίας και όχι κλειστός όπως οι αυτοκινητόδρομοι.
Επεσήμανε ότι και οι έχοντες κάποια περιουσία εκατέρωθεν του δρόμου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως κατά την έξοδο τους.

Σε δηλώσεις του προς τα Τοπικά μέσα Ενημέρωσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των εργασιών λέγοντας ότι ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο κανένας δεν πίστευε ότι θα γίνει καθώς έμοιαζε με γεφύρι της Άρτας.
Ειναι έργο που για το οποίο έχουμε πληρώσει περι τα 20 εκατομμύρια ευρώ σε απαλλοτριώσεις, με τη γνωστή σε όλους υπόθεση των ελληνικών δικαστηρίων.

Η αντιπειερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη χαρακτήρισε το έργο κομβικό, και τόνισε ΄λοτι η παρουσία του περιερειάρχεη σηματοδοτεί ότι θελουμε το έργο να ολοκληρωθεί, να αποδοθεί στην κοινωνία και τους πολίτες και να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των αγροών της περιοχής.


Η περιφερειακή ΄συμβουλος ΑΝτωνία Μπούζα τόνισε ότι το έργο προχωράει με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό και επιθυμία της Περιφέρειας είναι να τελειώσει το συντομότερο κάτι που θα δώσει αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή και θα τονώσει την Τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Νίκος Σινάνης είπε ότι κατα προσωπική του άποψη είναι ότι ο δρόμος είναι για να εξυπηετήσει μαι συγκεκριμμένη ιδιωτική επιχείρηση.
Ζητάμε την δέσμευση των αρμοδίων Περιφέρεια ή κατασκευαστική εταιρία να δεσμευτούν ότι ο κόσμος θα μπορεί να πηγαίνει στις περιουσίες του και να παίρνει την παραγωγή του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.