Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αμετανόητος και προκλητικός, εμφανίστηκε ξανά ο "νεκροθαύτης" του ΑΤ Φιλιατρών Πέτρος Κωνσταντινέας

Για μια φορά ακόμα ο "Αριστερός" Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, με απαράδεκτο ύφος δικτάτορα, εμφανίστηκε στο Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας, αμετανόητα προκλητικός για τον Θάνατο του Α.Τ. Φιλιατρών.

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ .....

και πέραν πάσης αμφιβολίας τα Φιλιατρά -αφού αναφέρθηκε ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ και το Αστυνομικό τμήμα της πόλης- που ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι έχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αριθμό ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ φτάνοντας τις 3.000 λαθραίους υποτιμώντας και εξευτελίζοντας για πολλοστή φορά τους εργαζόμενους αστυνομικούς λέγοντας ότι το βράδυ δεν μπορούν να πάνε σε περιστατικό γιατί φυλάνε ντουβάρια, -Αραγε βάζει και τον εαυτό του μέσα....???- αντί να πηγαίνουν στο περιστατικό.

Αστυνομικών που στερεί ο πρώην αρτοποιός της Καλαμάτας αλλά και άλλοι βουλευτές από τον πολίτη για τον οποίο -κατα δήλωση του- νοιάζεται να έχει καλύτερη αστυνόμευση!!!!

Γιατί ο κ. Κωνσταντινέας μετά την κολοτούμπα του να υπερασπιστεί τα μνημόνια τα οποία προεκλογικά "έσκιζε" μαζί με τον αρχηγό του, τώρα κυκλοφορεί με συνοδεία αστυνομικών γιατί ενδεχομένως να φοβάται αντιδράσεις πολιτών για τις ψήφους που δίνει στο κοινοβούλιο για την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων.

Με περίσσια δόση υποκρισίας και εμμονής ο Πέτρος Κωνσταντινέας πιπιλίζοντας την καραμέλα της "δήθεν καλύτερης αστυνόμευσης" είπε ότι οι όποιες αντιδράσεις υπάρχουν στην περιοχή των Φιλιατρών από Δημοτική αρχή, Αντιδήμαρχο και Αγροτικό Σύλλογο από τον οποίο υπάρχουν ανακοινώσεις, γίνονται για πολιτικούς λόγους και να κρατήσουν ένα αστυνομικό τμήμα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Η προκλητικότητα του τον έφτασε στο σημείο να πει ότι ο ίδιος ψηφίστηκε για να εξυπηρετήσει τον πολίτη και όχι συμφέροντα της πολιτικής.

Ξέρετε κ. Κωνσταντινέα... οι πολίτες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ σας ψήφισαν ήταν εκτός από πολίτες και αγρότες για τους οποίους σήμερα μιλάτε απαξιωτικά για τις δίκαιες αντιδράσεις που είχαν. Αύριο στις εκλογές που θα γίνουν κάποια στιγμή μπορεί να παραλάβετε ως ψήφο ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.
Αιρετός είστε. Σήμερα είστε..... αύριο δεν είστε.

Επιτέλους κ. πρώην αρτοποιέ.
Επειδή αμφιβάλω αν ξέρετε κατά πούθε πέφτουν τα Φιλιατρά στον χάρτη της Μεσσηνίας χωρίς την συνδρομή της βοήθειας του κοινού, φροντίστε αντί να μιλάτε για πράγματα που δεν γνωρίζετε να ενημερωθείτε καλύτερα γιατί αυτό απαιτεί ο ρόλος σας για την επικρατούσα κατάσταση που συμβαίνει στην πόλη με όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες που είναι πάνω από 20% του πληθυσμού, και μετά ελάτε να μας πείτε τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας και τις εμμονές σας με το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών. Εκτός και αν για την εμμονή σας εναντίον των Φιλιατών υπάρχει κάποιος προσωπικός λόγος.

ΟΦΕΙΛΕΤΕ να είστε πιο ευγενικός με τους αστυνομικούς του τμήματος μας στα Φιλιατρά που εργάζονται παραπάνω και από το κανονικό τους ωράριο και δεν παίρνουν τα 10 και χιλάδες ευρώ τον μήνα για να πουλάνε υφάκια του τύπου αποφασίζω και Διατάζω.
Εκλεγήκατε βουλευτής και δη της "αριστεράς" για να επιλύετε τα προβλήματα των πολιτών και ΟΧΙ για να του προσθέτετε κι άλλα.

Αλλα μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γιατί δεν έρχεστε μια βόλτα στα Φιλιατρά. Έστω και με την χρήση GPS αφού δεν ξέρετε που βρίσκονται για να δείτε, να μάθετε, και να σχηματίσετε ο ίδιος άποψη για το θέμα αν πρέπει ή όχι να κλείσει το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών ή πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό και να δημιουργηθεί επιπλέον και τμήμα αλλοδαπών και ΟΠΚΕ.

Φοβάστε κάτι και δεν έρχεστε ή σας ξυπνάνε επώδυνες μνήμες απ' όταν ήσασταν διαιτητής???


1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ

    Κ. Κωνσταντινέα μήπως μπορείτε να μας πληροφορήσετε πόσες επιτυχίες έχει το ΑΤ Φιλιατών σε εξιχνιάσεις κλοπών αλλά και πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών σε σχέση με τις διπλανές πόλεις;
    Ναι για αυτούς μιλάω που λέτε ότι φυλάνε ντουβάρια.
    Όταν λέτε κάτι να ξέρετε να το τεκμηριώνετε και να μην λέτε αερολογίες.
    Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.