Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Κοντά σε συμφωνία Εράνη και Σωτήρης Λυμπερόπουλος

Με προσεκτικές κινήσεις και με μεγάλη μυστικότητα στις επαφές της διοίκησης με παίκτες της Εράνης όσο και καινούριους συνεχίζεται το χτίσιμο της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος της Α Τοπικής.

Και μπορεί οι .....

ειδήσεις από την διοίκηση στην παρούσα φάση να βγαίνουν με το σταγονόμετρο, πληροφορίες του Filiatra News αναφέρουν ότι η Διοίκηση της ομάδας συζητά ένα δικό της παιδί που τίμησε την γενέτειρα του σε πολλές ομάδες της Super League τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αν και από την ομάδα κανείς δεν διαψεύδει αλλά και κανείς δεν επιβεβαιώνει την διαπραγμάτευση αυτή οι πληροφορίες μας λένε ότι Σωτήρης Λυμπερόπουλος είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με την Εράνη. Ίσως και να είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση.

Ο έμπειρος 39χρονος τερματοφύλακας έχει δηλώσει την αγάπη του για την Εράνη ομάδα που τον αναδείξε και θέλει να την βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Εμείς ελπίζουμε να υπάρξει αίσιο τέλος και ο Σωτήρης να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και οι πληροφορίες μας να βγούν αληθινές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.