Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μετά την υποβάθμιση του Κυπαρισσιακού κόλπου, συνεχίζει να καταστρέφει - υποβαθμίζει την Τριφυλία, με την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών και Κοπανακίου καθώς και με την πιθανή κατάργηση της τροχαίας Κυπαρισσίας, σφυρίζοντας ακόμα μια φορά αδιάφορα, για την προστασία των πολιτών του δήμου Τριφυλίας.

Σε ένα δήμο που κατοικούν ......

35 χιλιάδες κάτοικοι, αριθμός που τριπλασιάζεται τους θερινούς μήνες με την προσέλευση τουριστών, είναι αδιανόητο να μην υπάρχει αστυνόμευση και ασφάλεια για τους πολίτες.

Είναι απαράδεκτο σε μία πόλη όπως είναι τα Φιλιατρά, 7000 μόνιμων κατοίκων και 3000 μεταναστών,να μην υπάρχει αστυνομικό τμήμα,Είναι απαράδεκτο σε μια περιοχή οπως το Κοπανάκι με τόςα χώρια γύρω να λείπει αστυνόμευση. Τα ιδιαίτερα προβλήματα αυτών των περιοχών είναι γνωστά και κατά το παρελθόν.

Τα διαπίστωσαν από κοντά και Υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης και πείστηκαν για την αναγκαιότητα της ύπαρξης των αστυνομικών τμημάτων σε αυτές τις περιοχές.
Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για ακόμα μια φορά δείχνει την ανικανότητα της και την προχειρότητα της να αντιμετωπίσει τα θέματα που απασχολούν την ασφάλεις των πολιτών και να επικροτεί την αναρχία και την εγκληματικότητα στην περιοχή των Φιλιατρών και Κοπανακίου.

Σε αυτήν την αποφασή της θα μας βρεί απεναντί της, ενωμένους απέναντι στο δίκαιο αίτημα παραμονής των αστυνομικών τμημάτων.

ΔΗΜ.ΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.