Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: "Η πολιτική υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει"

Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων των Φιλιατρών και του Κοπανακίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ που κλέινει τα αστυνομικά τμήματα μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!!!
Ποιός, ο ΣΥΡΙΖΑ, που η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα υπερασπίζεται τρομοκράτες και κουκουλοφόρους μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!
Ποιός ο ΣΥΡΙΖΑ που απειλούσε ότι θα γεμίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιός ο ΣΥΡΙΖΑ που κατάργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ μετά από απαίτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του Ρουβίκωνα ώστε να ξαναγίνουν τα Εξάρχεια άβατο ανομίας μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!
Το πολιτικό ψέμα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια. Είναι γνωστό ότι την Τριφυλία την επισκέφτηκαν και ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Δένδιας και μετέπειτα ο κ. Κικίλιας και διαπιστώσανε από κοντά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και γι' αυτό δεν έκλεισε κανένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή.

Το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής έχει ονοματεπώνυμο πλέον. Είναι αυτό του κ. Κωνσταντινέα (που πρώτος το ανακοίνωσε), της κα. Κοζομπόλη, του κ. Κατρούγκαλου, του Υπουργού κ. Τόσκα, του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Σταματήστε επιτέλους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να προσβάλλετε τους Μεσσήνιους και τους Τριφύλιους. Αποτελει ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους Τριφύλιους να επισκεφτεί ο ίδιος ο Υπουργός την περιοχή και να διαπιστώσει τις ιδιαιτερότητες της όπως έκαναν και οι Υπουργοί Δένδιας και Κικίλιας.

Αποτελεί δείγμα πολιτικής ανικανότητας να υπάρχουν δύο Μεσσήνιοι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παρόλα αυτά να κλείνουν αστυνομικά τμήματα σε μια τοσο ευαίσθητη από πλευράς ασφάλειας και αστυνόμευσης περιοχής.

Είναι εντελώς υποκριτικό να λέτε ότι με μια ομάδα ΟΠΚΕ θα εξασφαλιστεί η αστυνόμευση στην περιοχή των Φιλιατρών.
Επιτέλους η πολιτική υποκρισία έχει και όρια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το κλέισιμο των τμημάτων και θα συμπαραστάθουμε στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων για να αποφευχθεί αυτό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.