Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Προκλητική αποκαλεί την ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξακολουθούνν να είναι εκνευριστικά προκλητικοί οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ της Μεσσηνίας έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών ΚοαπανΑκίου κλπ κλπ, ανταπαντούν στην τελευταία ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Αναλυτικά η προκλητική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ αναφέρει:

Επισημαίναμε στην απάντησή μας στην προκλητική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ για το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών, πως "ο πολιτικός πολιτισμός είναι ζητούμενο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε την επόμενη μέρα από τη νέα ανακοίνωση-λιβελογράφημα της ΝΟΔΕ.

Τονίζουμε λοιπόν για μία ακόμη φορά πως το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών δεν καλύπτεται με ακροδεξιές κραυγές και τερατολογίες.

Στην περίπτωση που η ΝΔ δεν κατανόησε, επαναλαμβάνουμε πως, με το σχέδιο της αναδιάρθρωσης, δεν μιλάμε για μείωση του αστυνομικού προσωπικού, μιλάμε για μείωση κτηρίων και μια εξοικονόμηση σε αστυνομικό προσωπικό (απ' όσους αστυνομικούς μας άφησε η ΝΔ) που θα διατεθεί στην άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των περιστατικών, για να γίνει η Ελληνική Αστυνομία αποτελεσματική.

Σε αυτή την κατεύθυνση ουσιαστικό ρόλο καλούνται να διαδραματίσουν και στο νομό μας οι Κινητές Αστυνομικές Δυνάμεις. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η - σημερινή - ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ότι μέσα στο Σεπτέμβριο ξεκινά η αποδέσμευση αστυνομικών από τη φύλαξη υψηλών προσώπων (σε πρώτη φάση αποδεσμεύονται 700 αστυνομικοί και ταυτόχρονα 67 αυτοκίνητα και 20 μοτοσυκλέτες και έπεται και συνέχεια), δίνοντας τέλος σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, που είχαν δημιουργήσει οι πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στην χρεωκοπία.

Αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εξυπηρετήσει το κοινωνικό σύνολο.

Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν φθηνή προπαγάνδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.