Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας στο Παλίο Λύκειο

Αυτοψία στον παλιό Λύκειο Φιλιατρών έκανε κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας προκειμενου να δουν τις ανάγκες του χώρου και ΄να καταρτιστεί μια μελάτη για τις επισκευές και γενικά ότι παρεμβάσεις χρειάζονται να γίνουν.

Επικεφαλής του .....

κλιμακίου ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιάννης Αδρακτάς, με μηχανικούς και με μια Αρχιτέκτονα επισκέφθηκαν τον χώρο είδαν το κτήριο, επεσήμαναν τα προβλήματα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, επεσημάνθηκαν με πρώτη ματιά οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο υπόστεγο του Λυκείου, και στον περιβάλλοντα χώρο κυρίως στο πίσω μέρος του κτηρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Αδρακτά μας είπε ότι από την αυτοψία που έγινε την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στον φέροντα οργανισμό του κτηρίου.
Σαφώς και χρειάζονται να γίνουν παρεμβάσεις στον χώρο αποκατάστασης΄των όποιων ζημιών υπάρχουν να μπουν νέα πλακάκια, να επισκευασθούν τοίχοι να σοβατιστούν να βαφτούν να γίνουν τα ηλεκτρολογικά, να αλλαχθούν κουφώματα.

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε από πριν για πιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος του παλιού Λυκείου και αναλόγως να γίνουν οι παρεμβάσεις που θα γίνουν.
Για την ώρα πάντως είναι πολύ πρόωρο να ξέρουμε τι θα γίνει.


Πρώτη δημοσίευση 4/9/2016


1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.