Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Λύθηκε το μυστήριο με τους Λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ.

Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει εδώ για τους καινούριους λογαριασμούς νερού που μας ήρθαν και για άλλη μια φορά φουσκωμένοι αλλά και χωρίς κατανάλωση.
Οχι. Η ΔΕΥΑΤ δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει για να ενημερωθεί μαζικά ο κόσμος αλλά όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.

Απευθυνθήκαμε .....

στην ΔΕΥΑΤ αναζητώντας τους λόγους που για μία ακόμα φορά μας ήρθαν φουσκωμένοι οι λογαριασμοί του νερού χωρίς να υπάρχει κατανάλωση και μάλιστα με προηγούμενη οφειλή η οποία όπως είπαν δεν οφείλεται σε κάποιο ανεξόφλητο ποσό αλλά στο τρίμηνο από 1/1/2016 έως 30/3/2016 για το οποίο δεν έχει εκδοθεί παραστατικό όπως είχε επισημανθεί στο προηγούμενο δημοσίευμα.

Ο παρόν λογαριασμός που έχουμε έχει μεσα και το δεύτερο τρίμηνο του 2016, οπότε περίπου τον Οκτώβριο που θα εκδοθούν οι καινούριοι λογαριασμοί, θα έχουν το τρίτο τρίμηνο μαζί με κατανάλωση και αποχέτευση.
Σημειώνουμε ότι θα πληρώνουμε αρκετά ακριβότερα τα τέλη στην τωρινή ΔΕΥΑΤ καθώς τα τιμολόγια έχουν γίνει ίδια με τις χρεώσεις της Κυπαρισσίας.

Συνδέσεις με αποχέτευση

Όπως έχουν ήδη προειδοποιήσει από την ΔΕΥΑΤ, με σημείωμα στους λογαριασμούς ζητά από τους δημότες που έχουν διαμένουν σε Δ.Ε. που διαθέτουν δίκτυο αποχέτευσης να φροντίσουν μέχρι τις 31/8/16 να συνδεθούν και να μην χρησιμοποιούν παράνομα το δίκτυο ομβρίων καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αφαιρείται ο μετρητής του νερού, και θα επιβάλλεται πρόστιμο από 500 μέχρι 1.000 ευρώ.

Το κόστος σύνδεσης είναι 310 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatra News, Θα δοθεί σιωπηρή παράταση μέχρι τις 31 Δεκέμβρη του 2016 προκειμένου οι πολίτες που δεν έχουν συνδεθεί με το δίκτυο της αποχέτευσης, να μπορέσουν να μαζέψου το ποσό και να συνδεθούν.

Τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑ Τριφυλίας είναι
2761 0 62 130 και
2761 0 62 132



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.