Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αναβαθμίστε σε υβριδικό τον δέκτη του ΟΤΕ TV. Βημα Βήμα η διαδικασία [ Συνημμένο + Video ]

Aναβαθμίσετε τον δέκτη του OTE TV σε υβριδικό!


Κάτι αλλάζει το επόμενο διάστημα για τους πελάτες του OTE TV μέσω δορυφόρου με τη νέα πλατφόρμα Hybrid. Αναβαθμίστε τους δέκτες σας και απολαύστε τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες του OTE TV όπως OTE Cinema On Demand, Replay TV, Remote Recording αλλά και εγγραφές των αγαπημένων σας προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό κλπ.

Τι είναι όμως ο OTE TV Hybrid

Είναι η νέα υβριδική τηλεοπτική πλατφόρμα που φέρνει πρώτος .......

στην Ελλάδα ο OTE TV, προσφέροντας στους συνδρομητές του συνδυαστικά τα οφέλη από την δορυφορική και την IPTV υπηρεσία, όπως η διαδραστικότητα, η προσωποποιημένη τηλεθέαση και το υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο.

Με την hybrid πλατφόρμα, οι συνδρομητές του OTE TV, μέσω δορυφόρου και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, θα απολαμβάνουν:

– Την υπηρεσία OTE Cinema on Demand για την ενοικίαση ταινιών σε πρώτη προβολή από όλα τα μεγάλα στούντιο.

– Την υπηρεσία OTE REPLAY TV ώστε να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες και να παρακολουθούν επιλεγμένα προγράμματα ετεροχρονισμένα. Η υπηρεσία OTE REPLAY TV είναι διαθέσιμη για 29 κανάλια, μεταξύ των οποίων όλα τα OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές (Village Cinema HD, Sundance Channel HD, FOX), παιδικά (Disney Junior κ.ά), ντοκιμαντέρ (OTE HISTORY, Travel Channel HD κ.ά) και άλλα.

– Επίσης θα μπορούν να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο οποίος θα συνδέεται στον αποκωδικοποιητή τους.

Για την πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες, οι συνδρομητές της δορυφορικής υπηρεσίας του ΟΤΕ TV θα συνδέουν τον αποκωδικοποιητή τους με το ρούτερ της ADSL/VDSL σύνδεσής τους.

Η διαδικασία αναβάθμισης όταν δοθεί είναι απλή και περιγράφεται παρακάτω βήμα- βήμα. Εναλλακτικά δείτε εδώ

Αφορά μόνο συνδρομητές οικιακού πακέτου OTE TV μέσω Δορυφόρου και για τα μοντέλα αποκωδικοποιητών KAON NS1110 και Technicolor DSI810.





Το video είναι απο το περιοδικό Digital Tv info



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.