Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2016

Οι εορτές των Χριστουγέννων είναι πάντα μια από τις καλύτερες περιόδους για τις επιχειρήσεις μας. Μέσα στις δυσκολίες των καιρών ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα της αγοράς και της πόλης μας και να της δώσουμε μια ......

χριστουγεννιάτικη εορταστική λάμψη. Ας στολίσουμε τα καταστήματα μας για να μυρίσουν Χριστούγεννα, να αλλάξει η διάθεση μας και να περιμένουμε με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα τη «μαγεία των Χριστουγέννων». Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, χρειάζεται μεράκι, φαντασία και δημιουργική διάθεση. Κάνοντας μια βόλτα στις ομορφιές του τόπου μας θα βρούμε πολλές ιδέες αλλά και υλικά που μετατρέπονται εύκολα σε χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Στην προσπάθεια αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συνεργάζεται στενά με τον Δήμο μας, όλους τους Συλλόγους, τα Σχολεία και τους Φορείς της πόλης.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η πόλη μας να είναι πιο λαμπερή και γιορτινή, τόσο για εμάς όσο και για αυτούς που θα επιλέξουν να περάσουν τις γιορτές στην όμορφη πόλη μας.


Η πόλη μας θα φωτιστεί από τον Δήμο μας καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ηχούν στους κεντρικούς δρόμους της αγοράς καθημερινά.

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών με την παρέα του θα μας επισκεφτεί αρκετές φορές.

Η πλατεία και η αγορά μας, θα προσπαθήσουμε να θυμίζει ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, με πολλά δένδρα, σπιτάκια, παραδοσιακό καράβι, παιχνίδια, μουσικές, στολίδια και φωτάκια.

Παραμυθάς θα ταξιδέψει τα παιδιά σε φανταστικούς Χριστουγεννιάτικους κόσμους.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή:

Φροντίζουμε, φωτίζουμε και στολίζουμε με Χριστουγεννιάτικες νότες τις βιτρίνες των καταστημάτων μας.
Δημιουργούμε ένα φιλικό και εορταστικό κλίμα στα μαγαζιά μας με διάφορες πρωτοβουλίες (κεράσματα, εκδηλώσεις, προσφορές κ.ά.).
«Υιοθετούμε» ένα δένδρο και το στολίζουμε έξω από το μαγαζί μας, το οποίο μετά τις εορτές το φυτεύουμε για να δημιουργήσουμε το δικό μας δασύλλιο.

Αναρτούμε την αφίσα με τις εορταστικές εκδηλώσεις και ενημερώνουμε για αυτές τους πελάτες μας.
Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει με τη φωταγώγηση των δένδρων της κεντρικής αγοράς και της πλατείας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στην οποία πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι και να δώσουμε ένα δυνατό παρόν.

Για την υλοποίηση όλων των παραπάνω περιμένουμε τις ιδέες σας, την ενεργή και έμπρακτη συμμετοχή σας.
Θα υποδεχθούμε το νέο έτος κόβοντας την πίτα μας στον ετήσιο χορό μας, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.

Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.