Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Φτάνει πια ο «Γκαιμπελισμός» κα. Κοζομπόλη

Αποτελεί μνημείο σκόπιμης παραπληροφόρησης, προϊόν παντελούς άγνοιας ή ακόμα χειρότερα, προϊόν ημιμάθειας η ανακοίνωση της κα. Κοζομπόλη.

Η κα. Κοζομπόλη θα όφειλε να ξέρει, όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα, ότι η 5η αξιολόγηση δεν έκλεισε και η χώρα δεν έλαβε τα τελευταία 7δις από το τότε πρόγραμμα, καθώς και την πιστοληπτική γραμμή στήριξης που θα την οδηγούσε στη λύτρωση από τα Μνημόνια, επειδή προκάλεσαν πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της .....

Δημοκρατίας.

Συνεπώς, είναι ηλίου φαεινότερο, πως η 5η αξιολόγηση έμεινε στον αέρα λόγω της δίψας για εξουσία του Α. Τσίπρα και της παρέας του και όχι όπως σκόπιμα ή από παντελή άγνοια αναφέρει, ότι δήθεν έγιναν εκλογές επειδή εσκεμμένα δεν έκλεισε την αξιολόγηση η προηγούμενη κυβέρνηση. Τη διαφορά την καταλαβαίνει και ένας μαθητής του Δημοτικού.
Προφανώς, παραπληροφορεί σκόπιμα ότι το «email Χαρδούβελη» προέβλεπε μέτρα 20 δις, ενώ είναι γνωστό (μπορεί να το δει ακόμα και στο Google) ότι προέβλεπε μέτρα 1δις, τα οποία φαντάζουν παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που υπογράψανε στα «τέσσερα», που θα έλεγε κι ο κυβερνητικός εταίρος της.

Όσον αφορά τα πλεονάσματα, αυτά θα είχαν επιτευχθεί μέσω της ανάπτυξης που είχε πετύχει η διακυβέρνηση Σαμαρά και όχι μέσω των νέων δυσβάσταχτων μέτρων που φέρατε, τα οποία οδήγησαν την οικονομία στα τάρταρα.
Επίσης, ξέχασε να πει στους πολίτες ότι η «περήφανη» διαπραγμάτευσή Τσίπρα - Βαρουφάκη επιβάρυνε το Χρέος με επιπλέον 86δις, άρα είναι λογικό από βιώσιμο που ήταν επί κυβέρνησης Σαμαρά (δυο κουρέματα - μπορεί να το πληροφορηθεί κι αυτό από το Google) να καταστεί μη βιώσιμο. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερες γνώσεις μαθηματικών για να το κατανοήσει αυτό, παρά απλές γνώσεις αριθμητικής (δηλαδή να γνωρίζει πρόσθεση, αφαίρεση, πολ/σμο, διαίρεση).

Αντί να βγάζετε, λοιπόν, ανακοινώσεις που θα ζήλευε ακόμα και ο Goebbels (Γκαίμπελς), οι οποίες... αγγίζουν τη γνωστή ρήση του Einstein (Αϊνστάιν) για το σύμπαν και την ανθρωπινή ανοησία (μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ανοησία, αν και δεν είμαι σίγουρος σχετικά με το σύμπαν), θα σας πρότεινα να προσφέρετε τη μία και μοναδική καλή υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στη χώρα.

Να φύγετε τώρα για να σταματήσει η καταστροφή του τόπου από τη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Μίλτος Χρυσομάλλης, Δρ Πολιτικός Μηχανικός
Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.