Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Εγκαίνια ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας: Κλείστηκαν στο ασανσέρ Κατσίβελας και Σπυράκη [ Video ]

Την πλάκα του έπαθε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας που παρευρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων της ΒΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με ......

πληροφορίες από πολύ καλό φίλο του filiatra News, o Δήμαρχος Τριφυλίας μαζί με την Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη φτάνοντας στα γραφεία της ΝΟΔΕ πήραν το ασανσέρ για να ανέβουν στον δεύτερο όροφο.

Για άγνωστο λόγο ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο το ασανσέρ σταμάτησε να λειτουργεί και οι δυο τους έμειναν κλεισμένοι επί μισή ώρα περίπου μέχρι να τους απεγκλωβίσει η πυροσβεστική υπηρεσία.

Η Μαρία Σπυράκη έδειξε να αιφνιδιάζεται από το απρόοπτο γεγονός και άρχισε να ψιλοπανικοβάλεται αλλά χάρις την ψυχραιμία που επέδειξε ο Δήμαρχος Τριφυλίας δεν υπήρξε συνέχεια.

Το περίεργο είναι ότι κανείς από τον κόσμο που είχε πάει στα γραφεία της ΝΟΔΕ άλλα και κανένας από τους υπευθύνους του γραφείου δεν πήραν είδηση τι έγινε και αναρρωτιώντουσαν τι έγινε και άργησε η Σπυράκη. Στο άκουσμα ότι έχει έρθει αλλά η ίδια ταυτόχρονα ήταν άφαντη, άρχισαν να την αναζητούν και τότε διαπίστωσαν ότι είχε κλειστεί στο Ασανσέρ μαζί με τον Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους και έτσι η κ Σπυράκη έκανε τα εγκαίνια των Γραφείων της ΝΟΔΕ.

Το μικρό αυτό παραπολιτικό συμβάν, μας επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και ο ίδιος ο ο Κ. Κατσίβελας.

Εμείς θα αφιερώσουμε -πάντα με χιουμοριστική διάθεση- στον κ Κατσίβνελα και την κ. Σπυράκη ένα σχετικό τραγούδι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.