Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Φιλανθρωπικός αγώνας στο νέο Στάδιο Φιλιατρών με τους αστέρες του EURO 2004 απο τον Π.Σ.Α.Π.

Φιλανθρωπικός αγώνας «αντί εγκαινίων», μετά τις εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα στο νέο στάδιο Φιλιατρών με τους αστέρες του EURO 2004 να αντιμετωπίζουν την Εράνη θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου!
Την ενημέρωση αυτή ....

έκανε χθές στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, εισάγοντας το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, για να αποφασίσει το Σώμα την έγκριση της σχετικής δαπάνης.

Μάλιστα ο κ. Κατσίβελας πρότεινε και το Σώμα ομόφωνα αποδέχτηκε να κηρυχθούν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στο EURO του 2004 επίτιμοι δημότες.
Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε το Σωτήρη Λυμπερόπουλου, που είχε την ιδέα και μαζί με τον ξαδελφό του, Νίκο, «έκλεισαν» τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στα Φιλιατρά.
Ο κ. Κατσίβελας, ωστόσο, δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, να δοθούν τα ονόματα του Νίκου και Σωτήρη Λυμπερόπουλου και του Νίκου Φρούσου, αντίστοιχα στα δύο γήπεδα της πόλης, τιμώντας έτσι τους Φιλιατρινούς διεθνείς ποδοσφαιριστές που τόσα έχουν προσφέρει στο άθλημα, την Ελλάδα και τα Φιλιατρά!

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.