Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Κυπαρισσία: Εγινε η Διοικητική παραλαβή του ιοσογείου της Νοσηλευτικής Μονάδας. [ Φωτογραφίες + Video ]

Σημαντική μέρα για τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας ήταν η χθεσινή καθώς ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση το μεγάλο έργο της αδιαρρύθμιστης του ισογείου που υπάρχουν ιατρεία και Εργαστήρια.
Ένα έργο που ......

έφτασε το 1.5 εκατομμύριο ευρώ περίπου, με αρκετές διακοπές, δυσκολίες που ταλαιπώρησαν την εύρυθμη λειτουργία του αλλα η θέληση να ολοκληρωθεί ξεπέρασαε τα όποια εμπόδια παρουσιάστηκαν και σήμερα παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργου Μπέζου, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, των Αντιπεριφερειαρχών Πελοποννήσου κ.κ. Περικλή Μαντά και Κωνσταντίνα Νικολάκου, Περιφερειακών συμβούλων, της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων και εργαζομένων του νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην οικογένεια του αείμνηστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου που με δικά τους έξοδα για τη μελέτη αναδιάρθρωσης του ισογείου αλλά και τη μεγάλη προσφορά τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Μεσσηνίας
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον διοικητή του γενικού νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο ο οποίος επί δύο χρόνια μέχρι να έρθει ο ίδιος στη θέση του αναπληρωτή διοικητή ήταν εδώ στο νοσοκομείο και φροντίζει να κυλήσουν ομαλά οι εργασίες

Ο Υποδιοικητήςε της 6ης ΥΠΕ κ. Ζαμπάρας Έδωσε συγχαρητήρια και τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ ωραίο έργο Το έχει ανάγκη που το είχε ανάγκη το νοσοκομείο
Είναι Εξαιρετικής σημασίας το δημόσιο σύστημα υγείας να λειτουργεί σαν ένα αντιστάθμισμα Στον κόσμο που και σήμερα εξακολουθεί να υφίσταται μέτρα λιτότητας Και ότι αυτό συνεπάγεται στη ζωή του.
Επεσήμανε ότι άμεσα έρχονται πέντε νέοι γιατροί στην νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας Κι Άλλοι τρεις που θα βγουν στην αμέσως επόμενη προκήρυξη.

Από την πλευρά του Ο δήμαρχος τριφυλίας παναγιώτης κατσίβελας τόνισε ότι Ο πνεύμονας αυτού που πήρε αυτή την τελική μορφή Και ευχαρίστησε την περιφέρεια Πελοποννήσου Και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη Οποίος συνέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ και τόνισε ότι όταν ο ίδιος ήταν στην έκτη υγειονομική περιφέρεια Χρησιμοποίησε τους πόρους του ΕΣΠΑ με πολλή μεθοδικότητα Για να συγκροτηθούν παραγωγικές μονάδες Στηρίζοντας την πρωτοβάθμια Υγεία αλλά και τα νοσοκομεία Για να γίνει πιο πραγματικά και πιο ουσιαστικά.
το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας Είναι ένα νοσοκομείο που μπορεί να ξεπεράσει στα διοικητικά όρια του δήμου Τριφυλίας Και θα πρέπει η περιφέρεια με βλέπει σαν ένα σημείο ανάπτυξης.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του Για το τελικό αποτέλεσμα και τους στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή
Χωρίς να είναι εύκολη πορεία, δεν ήταν εύκολη διαδρομή.
Οι παρεμβάσεις της περιφέρειας Πελοποννήσου στην υγεία της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας Έχουν να Αποδώσουν μία Συστηματική προσπάθεια που αγκάλιασε όλη τη Μεσσηνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.