Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Σε μια ζεστή εκδήλωση με πολύ κόσμο έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιαρών στην ταβέρνα Γρηγόρης στην Αγία Κυριακή παρέα με το συγκρότημα «ΣΠΟΝΔΕΣ».

Στην εκδήλωση .......

παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας όπου έκανε και τον χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού Συμβουλίου Στάθης Ανδρινόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Ανδρέας Μπουγάς, ο δημοτικός σύμβουλος των Φιλιατρών Δημήτρης Σαρμαντζής, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης κ.α.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Σαρματζής ευχαρίστησε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που απηύθυνε ο Σύλλογος. Έκανε αναφορά στις δυσκολίες που περνά ο Εμπορικός κόσμος λέγοντας ότι τα Φιλιατρά έχουν συμπιεστεί εμπορικά, αλλα έδειξε ότι κάτι πάει να αλλάξει με τις νέες επενδύσεις που έγιναν στην πόλη των Φιλιατρών.

Ο κ. Σαρματζης μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύει ο εμπορικός κόσμος, τονίζοντας το γεγονός πως τα Φιλιατρά έχουν συμπιεστεί εμπορικά, αλλά όμως παρ’ όλα αυτά έχουν γίνει και νέες επενδύσεις στην πόλη των Φιλιατρών δείχνοντας ότι κάτι αλλάζει.
Κάλεσε τους Φιλιατρινούς να στηρίζουην τα εμπορικά καταστήματα της πόλης για να τονωθεί η τοπική οικονομία και να μπορέσουν να δημιουργηθούν και νέες επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση κληρώθηκαν πολλά δώρα με κορυφαίο ένα Scooter Daytona Smile 50 αξίας 1.000 ευρώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.