Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Σε βαρύ κλίμα η διεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα λόγω του ΑΤ Φιλιατρών.

Το βαρύ κλίμα στα Φιλιατρά που ξεκίνησε από χθες με την δημοσίευση του προεδρικού Διατάγματος για το οριστικό λουκέτο στο ΑΤ Φιλιατρών και Κοπανακίου συνεχίστηκε και σήμερα στην πόλη των Φιλιατρών και ιδιαίτερα στο Δημοτικό ......

κατάστημα όπου έγινε η καθιερωμένη δεξίωση των επισήμων και η ανταλλαγή ευχών.

Την ώρα που στην αίθουσα που γινόταν η δεξίωση ήταν όλοι οι πολιτικοί μαζί με την κ Γιώτα Κοζομπόλη ο Δημοτικός Συμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Σαρματζής, ζήτησε τον λόγο να μιλήσει για το θέμα με το Αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.
Τόνισε ότι η δυσάρεστη εξέλιξη με την δημοσίευση σε ΦΕΚ του προεδρικοί διατάγματος με το οποίο καταργείται το ΑΤ Φιλιατρών δεν θα κάνει τα Φιλιατρά δορυφόρο καμία πόλης. Τα Φιλιατρά πέρασαν εμφυλιους κατοχές αλλα και πτωχεύσεις Ελλαδας. Θα μείνουν ως πάλη.
Ζηταμε και παλεύουμε για την πολη μας και ζητάμε να μας ακούσουν/

Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου ανέγνωσε ένα κείμενο που υπογράφεται από όλους τους σύμβουλους της ΔΕ Φιλιατρών με το οποίο λεει ότι με τον ίδιο τρόπο που υπογράφτηκε το Προεδρικό Διάταγμα., με τον ίδιο τρόπο θα ξαναυπογραφεί η κατάργησή του.

Αμέσως μετά το τέλος της ανάγνωσης της επιστολής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Κοζομπόλη ζήτησε να απαντήσει στην κοινή ανακοίνωση της Δ.Ε. αλλά κ. Παπαθεοδοσίου να της απαντά ότι η σημερινή μέρα αποτελεί γιορτή και όχι σημείο αντιπαράθεσης με την τελευταία να προσπαθεί ανεπιτυχώς να πει ότι πρόκειται να στηρίξει το αίτημα της Δ.Ε. και τελικά να αποχωρήσει.
Η στάση του Αντιδημάρχου απέσπασε θετικά σχόλια από παρευρισκόμενους με τον Τοπικό Σύμβουλο Γιώργο Κωτσάκη να λέει αρκετά πια η κοροϊδία που δέχονται τα Φιλιατρά τους τελευταίους έξι μήνες.

Και εδώ δημιουργείται η απορία μας τι είδους υποστήριξη θα έκανε η κ Κοζομπόλη στο αίτημα της Δ.Ε. όταν η ίδια λίγη ώρα νωρίτερα σε δηλώσεις της που ακολουθούν ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΕ του σχεδίου και όταν δέχτηκε σκληρές ερωτήσεις από το Φιλιατρά news η κ Κοζομπόλη τράπηκε σε άτακτη φυγή.

Δείτε και μόνοι σας την στάση της Βουλευτού όταν την στριμώγνεται με ερωτήσεις που δεν της αρέσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.